26 Nisan 2024 Cuma

Kayseri Elazığ’a acımadı

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Kayserispor, maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen kendi sahasında SB Elazığspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

7. dakikada Kayserispor’un Brezilyalı golcüsü Bobo iyi bir plase ile Kayserispor’u öne geçirdi. 1-0

Maçın yıldızı Mouche, 30’da sol kanattan ceza alanına gönderdiği topa Bilal kafayla dokundu. Bilica’ya çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı.

33. dakikada Sinan ve Salih’in Kayserispor ceza alanında girdiği ikili mücadelede hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Salih kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Sinan penaltıyı gole çevirip ilk devrenin skorunu 2-1 olarak belirledi.

Sahada bir kişi eksik olan sarı-kırmızılılarda ikinci yarının ilk düdüğü ile rakip kalede etkili olan taraftı. 47’de ilk iki golün yaratıcısı Mouche bu defa fileleri kendisi bulup ev sahibini rahatlattı. 10 kişi rakibi karşısında tüm riskleri alan Elazığspor’a gol denemeleri başarısız olurken Mouche bir defa daha sahneye çıktı. Arjantinli futbolcu maçtaki ikinci golüne imza atarak farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-1 sona erdi.

Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 39’a yükseltirken, SB Elazığspor 32 puanda kaldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ