24 Nisan 2024 Çarşamba

Fatih Terim patladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maçın ardından stat çıkışında kameralara konuştu. Deneyimli teknik adam hakem Süleyman Abay’a atılmayı gerektirecek bir hareket yapmadığını söylerken, atıldıktan sonra ise her türlü sözü söylediğini ve cezası neyse de çekmeye hazır olduğunu belirtti. İşte Terim’in açıklamalarından satır başları şöyle; 

Atıldıktan sonra her şeyi yaptım
 
“Evet ben topu yere vurdum. Eğer buysa atılma sebebim hiç itirazım yok. İnsanı sinirlendirmek, delirtmek, çıldırtmak böyle olmalı. Mesela dördüncü hakemler bize dördümcü hakem değil, kulübe komiseri gibi, otur aşağı, kalk yukarı… Burada bir itibarsızlaştırma seziyorum. Ben hiç birşey yapmadan 3 maç ceza yedim. Küfür yok dediler evet, hakaret yok dediler evet ama centilmenliğe aykırı hareket diye 3 maç ceza verdiler. Evet, bu sefer her şeyi yaptım, atıldıktan sonra. Hatta geçen yıldan kalan 2 maç var onu da koysunlar üstüne, kimseye minnetim yok.”
 
Bana neyin yakışıp, yakışmayacağını bilirim
 
“Süleyman Abay gibi kimseye konuşmuyorum. Dördüncü hakemken yapamadığın tüm kompleksi burada yapamazsın. Rıdvan Dilmen’e de haberim olsun. Bana neyin yakışıp, yakışmayacağını bilirim. Dikkatli konuşsun. Yanlış yaptığımı veya doğru yaptığımı ben söylerim, o da kendine yakışanı yaptın”
 
Artık her hakem hakkında konuşacağım
 
“Tabi ki atıldıktan sonra tepki göstereceğim. Topu ona doğru da vurmadım, başka bir tarafa vurdum. ‘Fatih Terim’i ben attım, itibarsızlaştıralım’, böyle birşey yok. Ben hiçbir hakem hakkında konuşmadım iki yıldır. Artık her hakem hakkında konuşacağım. Bazı şeylere güvenimiz kalmadı.” 
 
Oyuncu kötü oynayabilir ama hakem kötü oynayamaz
 
“Antrenör insan değil mi, oyuncu insan değil mi? Bunun yargısı bize düşer, oyuncu kötü oynayabilir ama hakem kötü oynayamaz. İnsani ve medeni diyalogları her yerde kuruyoruz. İtiraz etme, kalkma ayağa yok böyle şey. Eskisinden daha fazla itiraz edeceğiz. Eğer Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır.”
 
Ben kendime yakışanı yaptım
 
“Hakemler hocaları, oyuncuları sahada tutmak için mi var, atmak için mi var. Nerede olursa olsun ben buyum. Hislerimi belli ederim, sevincimi de kederimi de… Bundan sonra ceza yiyeceksem devam. Atıldım, atıldıktan sonra da her şeyi yaptım, ben kendime yakışanı yaptım.Yalan dolan yok bende. Bunun cezasını çekerim ben.”
 
“Komediye bakın ya. Burada basın toplantısı yapıyoruz. Biz ne yaptık, basın toplantısı yapamazsın, sahaya giremezsin. Benim kulübemde olamam sadece bana değil, takıma verilen bir ceza.”
 
İtibarsızlaştırmayı hedef  alan bir güç var
 
“Topu aldım Hamit’e de kızdım ‘niye faul’ yapıyorsun diye. Sadece o değil, hangi hakem kararına laf söyledim. Bana İngiliz gazetesi Manchester United maçındaki hakem kararını sorduğunda ‘Çakır’ın verdiği kararın arkasındayım’ dedim. Her zaman da derim ama prestij kaybettiren, itibarsızlaştırmayı hedef  alan bir güç var.”
 
“Alex Ferguson’la hakem kafa kafaya geldiler, birbirine neler dediler 30 saniye, o yerine geçti o da yerine geçti. Eğer ben ona kötü söz söyleyip atılmışsam her türlü cezaya razıyım. Kolay değil arkadaşlar bu kadar emek veriyoruz.”
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ