25 Nisan 2024 Perşembe

Melo’nun yerine Tino Costa

Şampiyonlar Ligi’ne çeyrek finalde veda eden ve gelecek sezon finale kadar gitmek isteyen Galatasaray sezon sonu için transfer çalışmalarına başlarken sarıkırmızılı ekip için flaş bir iddia ortaya atıldı.
 
Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferlerinin ardından transfer piyasasının aranılan takımlarından biri haline gelen Cimbom’un Valencia’nın orta sahasındaki yıldızı Tino Costa ile yakından ilgilendiği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
 
Valencia ile olan sözleşmesini uzatmasına rağmen kulübün yaşadığı ekonomik sorunlardan dolayı bazı yıldızlar ile sezon sonunda yolların ayrılacağı biliniyor.
 
Sezon sonunda Felipe Melo’nun satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmeyen sarı-kırmızılı yönetimin, transferdeki ilk hedefinin 28 yaşındaki Costa olacağı belirtildi. İspanyol ve Hollanda basını da transfer iddiasını sayfalarına taşıdı. Geçen sezon uzun süre F.Bahçe’nin de gündeminde yer alan Tino Costa, “Bu yaz, gelen teklifleri değerlendirmeye alacağız. Takımdaki herkesin bildiği gibi kulübün oyuncu satışlarından gelecek paraya ihtiyacı var” dedi.
 
Kaynak: Milliyet
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ