26 Nisan 2024 Cuma

Benfica kendinden emin

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi Benfica’nın hocası Jorge Jesus, finalde kendilerinin olacağını iddia etti.

Favori takımın kendileri olduğunu belirten Jesus, “Türk takımlarıyla oynamaya alıştık. Şimdi de sezonun sonuna doğru en önemli maçlardan birini yine bir Türk takımıyla oynayacağız. Galatasaray ile iki sezon önce bir hazırlık maçı yapmıştık. Ardından şampiyonlar ligi ön eleme turunda Trabzon’la oynadık. Sahamızda oynadığımız maçta 70’e kadar gol bulamamıştık. Rövanşta skoru koruyacak avantaj golünü atınca işler değişti ve tur bize geldi” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORUNDAYIZ
Fenerbahçe’de büyük değişim olduğunu belirten Jesus, “Galatasaray ile bayrağı önde taşıdıkları bir lig mücadelesi var. Özellikle Fenerbahçe’nin kısa zamanda edindiği oyun tarzı, her takımın çözüm üretmesi gereken bir stil. Ancak sistemimizden ve anlayaşımızdan kesinlikle vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

JORGE JESUS FİNALDEN EMİN
Benfica hocası Jorge Jesus Avrupa Ligi Finali’nin oynanacağı 15 Mayıs’ı işaret ederek sorulan “11 günde 3 maç oynamak zor olmayacak mı?” sorusuna soğukkanlılıkla “Beni düşündüren takvim değil oyuncularımın fizik kondüsyonu” yanıtını verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ