26 Nisan 2024 Cuma

Bayern Barcelona’yı dağıttı

Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Barcelona’yı Allianz Arena’da ağırlayan Bayern Münih rakibini uzun süredir uğramadığı şekilde bozguna uğrattı.

Bayern Münih karşılaşmayı 4-0 kazandı ve rövanş için çok büyük bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmaya Bayern çok hızlı bir giriş yaptı. Özellikle sağ kanatta Lahm ve Robben ile etkili ataklar geliştiren Bavyera temsilcisinin rüzgarı çok geçmeden dindi. Barcelona oyunun beş dakikalık bölümünde tipik kendi alanında paslaşarak topa hakim oldu. Sonrasında ipleri tekrar eline alan taraf Bayern oldu.

Dakikalar 25’i gösterirken bir köşe vuruşu sonrası top sağ kanattakiArjen Robben’in önüne açıldı. Hollandalı’nın ortasında Dante, Daniel Alves’in üzerindne kafayı vurdu. Direk dibinde tamamlayan Thomas Müller takımını öne geçirdi.

Bayern golü attıktan sonra daha da atak oynamaktan çekinmedi ancak bu devrede başka gol olmadı.

Hakem Viktor Kassai’nin ilk yarıda tartışmalı iki kararı da mevcuttu. Barcelona ceza alanında Pique veAlexis Sanchez’in eline çarpan toplara Macar hakem devam derken, Almanlar itiraz etti.

İkinci yarının hemen başında Bayern golü buldu. Yine bir köşe vuruşunda arka direkte Müller indirdi, Gomes boş kaleye voleyi gönderdi.

Bu dakikadan Barcelona biraz daha atak oynamaya kendini rakip yarı alanda göstermeye başladı ancak tehlikeli bir pozisyon üretemedi. 70’te Gomez’in yerine oyuna Gustavo girdi ve Heynckes savunmasını toparladı.

Üç dakika sonra Robben golü buldu. Schweinsteiger’in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Robben ceza alanına kat ederken, Müller bir savunma oyuncusunu perdeledi. Hollandalı sıyrıldı ve dar açıdan fileleri gördü.

75’te Bartra bomboş pozisyonda inanılmaz bir gol kaçırdı.

Dakikalar 81’i gösterirken Alaba soldan ortaladı, Müller kale alanında Valdes’den önce dokunarak skoru 4-0’a getirdi.

Mücadele bu skorla ve Bayern Münih üstünlüğü ile sonuçlandı. Rövanş mücadelesi 1 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ