28 Nisan 2024 Pazar

Fenerbahçe – Galatasaray derbide ilk 11’ler

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi Çağatay Şahin.

Fenerbahçe – Galatasaray ilk 11’ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali KaldırımJoseph YoboBekir İrtegünGökhan Gönül, Mehmet TopalEmre Belözoğlu, Raul Meireles, Dirk KuytMoussa SowPierre Webo

Galatasaray: 
Fernando Muslera, Albert RieraSemih KayaGökhan ZanEmmanuel Eboue,  Selçuk İnanFelipe Melo, Hamit Altıntop, Johan Elmander, Burak YılmazDidier Drogba

Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı Umut Bulut ve sakatlığı süren Çağlar Birinci dışında eksik bulunmuyor. Fenerbahçe’de ise sarı kart cezalısı Cristian forma giyemeyecek, Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal‘ın da sakatlığı mevcut.

Süper Lig’de 2012-2013 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, pazar günkü derbinin oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 14 yıla yakın süredir resmi maç kazanamıyor.

Kadıköy’e “şampiyon” unvanıyla çıkacak Galatasaray, Kadıköy’de son galibiyetini 1999’da aldı. 22 Aralık 1999 tarihinde yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, rakibiyle daha sonra Kadıköy’de oynadığı 3’ü Türkiye Kupası, 13’ü de lig olmak üzere 16 resmi maçta galibiyete ulaşamadı.


- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ