23 Nisan 2024 Salı

Madrid’in kralı Atletico

R. Madrid ile A. Madrid İspanya Kral Kupası final mücadelesinde Santiago Bernabeu Stadı’nda karşı karşıya geldi. 90 dakikanın 1-1 sona erdiği maçta Atletico Madrid, Real Madrid’i uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek İspanya Kral Kupası’nın sahibi oldu.

Ronaldo 14. dakikada kafayla fileleri bularak takımını öne geçirdi.

Golden sonra rakip sahaya oyunu yıkmayı başaran Atletico, pozisyon üretemese de rakip sahada daha fazla görünür oldu. Devrenin bitimine 10 dakika kala önce Miranda ardından da Falcao zor pozisyonda topu kaybetmeyerek Diego Costa’yı kaçırdı. Savunmanın arkasında topla buluşan Diego Costa, ceza sahasına girer girmez sert bir şutla fileleri bularak skora denge getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci devre de ise geriye yaslanan Atletico Madrid’in karşısında Real Madrid direkleri bir türlü geçemedi. 61’de Benzema’nın vuruşu direkten döndü. 62’de Mesut Özil’in vuruşunda Atletico savunması topu çizgiden çıkartmayı başardı. Kalan dakikalardaki Real Madrid’in baskısında sonuç çıkmayınca 90 dakika 1-1 sona erdi ve maç uzatmalara gitti.

Uzatmalarda ise sahada daha diri gözüken Atletico Madrid, 98’de kornerden Miranda ile öne geçmeyi başardı. maçın son bölümünde Ronaldo kırmızı kart görürken diğer tarafta da Gabi takımını 10 kişi bıraktı.

Son ana kadar kalesini savunmayı başaran Arda Turanlı Atletico Madrid, Kral Kupası’nın sahibi oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ