26 Nisan 2024 Cuma

Stoch’un yerine Bastos

Stoch’u gözden çıkaran Fenerbahçe, sol kanat ve forvette görev yapabilen Brezilyalı yıldız için çalışma yapıyor. Bastos’un, Schalke ile 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe, gözden çıkarılan Miroslav Stoch’un yerine Michel Bastos’u renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.Orta sahasını Alper Potuk’la güçlendiren sarı-lacivertlilerin, Schalke’de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcuyla ciddi olarak ilgilendiği bildirildi. Schalke, 29 yaşındaki Bastos’u ara transferde 1,5 yıllığına Lyon’dan kiralamıştı. Fenerbahçe’nin, Alman kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Bastos için araştırma yaptığı ifade edildi. Sarı-lacivertlilerin, hem sol kanatta hem de forvette oynayabilen başarılı futbolcu için Schalke’nin nabzını yokladığı kaydedildi.

Genç yıldızı Draxler’in sözleşmesini uzatan Alman kulübünün, Michel Bastos’u gözden çıkarması durumunda Fenerbahçe’nin transfer için devreye gireceği öğrenildi. Schalke, Bastos’la yollarını ayırırsa sarı-lacivertliler, Lyon’la masaya oturarak yıldız oyuncunun işini bitirmeye çalışacak.

Kaynak: Milliyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ