19 Nisan 2024 Cuma

Melo transferi tamam

Başkan Ünal Aysal’ın yaptığı, “Önceliğimiz Melo’nun pozisyonu. 15 gün içinde ciddi gelişmeler olabilir” açıklamasından sonra Sarı-Kırmızılılar çalışmalara hız verdi. İki yıldır kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcunun menajeri ile geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmede anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yöneticiler, Juventus’la yürütülen pazarlıklarda mutlu sona ulaştı

Daha önce 6,5 milyon eurodan aşağı düşmeyeceğini bildiren Juventus’un 800 bin euro indirim yapmasıyla 5,7 milyon euroya alaşıldı.

Fatih Terim’in mutlaka takımda tutulmasını istediği Melo’nun 7 Temmuz tarihinde başlayacak ilk yurt dışı kampına kadar resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Felipe Melo geçtiğimiz sezon transfer süreci uzadığı için kampa katılamamıştı.

Son iki sezonda toplam 3 milyon 250 bin euroya kiralanan Melo’ya ilk yıl 3,2 milyon, ikinci yıl 2,9 milyon garanti paranın yanı sıra maç başı ödemesi yapan Sarı-Kırmızılı kulüp, Brezilyalı futbolcuyla 3 senelik sözleşme yapmayı planlıyor. Tecrübeli futbolcuya ödenecek ücretin ise yıllık 2,5 milyon euro olması bekleniyor. Melo’nun maç başı ücretinin ise 30 bin euroya çıkarılacağı kaydedildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER