28 Mart 2024 Perşembe

Mancini’den kadro sürprizi

Şampiyonlar Ligi’nde yarın akşam Kopenhag’ı ağırlayacak Galatasaray’da, Teknik Direktör Roberto Mancini bütün planlarını 3 puan üzerine yaptı. Yarın oynanacak Kopenhag maçının Avrupa’daki kaderlerini belirleyeceğini düşünen Mancini’nin defans hattını tamamen yabancılardan kurmaya hazırlandığı öğrenildi.

İtalyan teknik adamın, Semih’in formsuzluğu ve Hakan Balta’nın sakatlığı nedeniyle bu kararı aldığı ayrıca, sağ bekte de Sabri’nin yerine Eboue’nin oynayacağı belirtildi.

Mancini’nin, Muslera’nın önünde Eboue, Chedjou, Dany ve Riera’dan oluşan bir dörtlü üzerinde durduğu bildirildi. Orta alanda ise Melo ve Selçuk dışında yeri garanti gözüken ismin Sneijder olduğu kaydedildi.

İtalyan hocanın, Karabük maçında tribüne gönderdiği Bruma’yı ilk 11’e alacağı ayrıca Burak ve Drogba’nın da gol ayakları olarak forvette görev yapacağı ifade edildi.

Hatırlanacağı gibi Galatasaray eski teknik direktörü Fatih Terim’de Real Madrid karşısına bu defans dörtlüsü ile çıkmış ve sahafan 6 gollü bir mağlubiyet ile ayrılmıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER