Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Fenerbahçe ile çoktan anlaştım

Fenerbahçe ile çoktan anlaştım

fenerbahce-ile-coktan-anla-t-m

Fenerbahçe‘nin transferini bitirdiği iddia edilen Diego Ribas‘tan transfer hakkında net açıklamalar geldi.

Brezilya basınına konuşan Diego “Fenerbahçe ve ben, hem rakamlar üzerinde hem de hemen her konuda çoktan anlaşmaya vardık. Sadece detaylar ve atılacak imza kaldı. Şu an bununla ilgili çok rahat konuşamadığımı söylemeliyim. Ancak imza atmamın çok güçlü bir olasılık olduğunu da ifade etmeliyim. Atletico ile olan hesabı kapatmak adına süreci işletmeye başladım. Sonra İstanbul’a gideceğim ve sağlık kontrolünden geçeceğim. Gelecek haftanın başında olacak sanırım” diye konuştu.

İddiaya göre Madrid’de iki taraf arasında imzalar atılırken, birkaç gün içinde 29 yaşındaki futbolcunun İstanbul’a geleceği ve resmi olarak transferin duyurulacağı belirtildi. Diego, Wolfsburg ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda bittiği için bonservisini elinde bulunduruyor.

Geride kalan sezona da Wolfsburg’da başlayan ortasaha futbolcusu, 18 maçta görev alırken 5 gol atıp 4 de asist yapmış ve ara transfer döneminde bir kez daha Atletico Madrid’e kiralık olarak gelmişti. Diego, Madrid temsilcisindeki ikinci döneminde, 19 maçta sahaya çıktı ve 2 gol kaydedip 1 asist yaptı.

Exit mobile version