26 Nisan 2024 Cuma

İyi bir takım değiliz

Real Madrid’in ve Portekiz’in yıldızı Cristiano Ronaldo, ABD ile berabere kalarak tur şansını mucizelere bırakmalarını “Biz üst düzey bir takım değiliz. Ortalama düzeydeyiz” sözleriyle yorumladı.

Ronaldo, “Belki biz ortalama bir takımızdır. Kesinlikle üst düzey değiliz. Böyle bir şey iddia edersek bu yalan olur. Coentrao ve Pepe’yi turnuva başında kaybettik. Limitlerimiz belli ve turnuva boyunca oyuncularımızı kaybettik. Kadromuz limitli ve en iyi performansımız gösteremiyoruz. Böyle olunca da üst düzey takımları yenemiyorsunuz.” dedi.

“Fiziksel problemlerimi ve sakatlıklarımı bahane ederek kendimi haklı çıkarmak istemiyorum. O köprünün altından çok su geçti.” diyen yıldız oyuncus, “Ben şu an buradayım ve savaşıyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Benim sağlık durumlarımı konuşmanın kimseye faydası yok.” ifadelerini kullandı.

Sakatlığı konusunda isyan eden Ronaldo, “Her gün gazetelerde dizimle, sakatlığımla, onunla, bununla ilgili yeni bir haber çıkıyor. Bu sebeple kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum. Milli takım için ruhen ve bedenen buradayım. Aslolan budur.” dedi.

Kendi istediği futbolu henüz sahaya yansıtamadığını söyleyen Ronaldo, “Tabii ki uzun bir sezon geçirdik, ama diğer takımlar da aynı maratondan çıktılar. Onların oyuncuları da Şampiyonlar Ligi’nde, liglerinde, kupalarında mücadele etti. Bunu bahane gösteremezsiniz.” diye konuştu.

Ronaldo, ABD’ye karşı 90+4’te beraberliği getiren golün ortasını yapmıştı. Ronaldo’nun turnuvada henüz golü yok.

Kaynak: Goal

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ