19 Nisan 2024 Cuma

Prandelli imzayı attı

Galatasaray spor kulübü düzenlediği imza töreni ile İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Basın toplantısından önce Türk Telekom Arena’yı dolaşan Prandelli, Galatasaray TV ve yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı. Galatasaray atkısıyla poz veren İtalyan teknik adam hakkında Ünal Aysal da bir açıklama yaptı.

İmza töreninde sözü ilk olarak Başkan Ünal Aysal aldı;

“Galatasaray batıya açılan penceredir”

Dünya turu bir adımla başlar. Biz de bu tura bugün burada başlamak için biraraya geldik. Yeni ümitlerin ilk adımı olarak buradayız. Hepinize bu merasime katıldığınız için teşekkür ederiz… Galatasaray yüz seneyi aşkın tarihi ve her sene yenilenen ümitleriyle hedefini her zaman büyüten bir kulüptür. Galatasaray, Türkiye’nin batıya açılan penceresi olduğu kadar, batının da Türkiye’ye açılan penceresidir.

“Burada olmamızın sebebi büyük bir vizyon”

Hocamızla geçen gün oturup bu ufukları nasıl genişleteceğimize yönelik fikir alış-verişinde bulunduk. Bugünkü anlaşmamızın zemininde sadece 4. yıldız değil çok daha geniş bir vizyon ve hedefler mevcuttur. Bizi buraya getiren bu hedefler ve vizyondur. Bu vesileyle hocamıza ve teknik ekibimize hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum.

Cesare Prandelli ise imza törenine Türkçe “İyi günler” diyerek başladı;

“Başkanı seviyorum”

Başkanı seviyorum. Onunla konuşmak çok hoşuma gidiyor. Galatasaray tarihi de çok etkileyici. Burada önemli olan önümüzdeki projeler ve gelecek. Bahsettiğim proje öyle bir proje ki sadece kazanmak değil, futbol oynayan bir takım oluşturmak. Tesisleri gezdiğimde son derece profesyonel bir ekiple karşılaştım.

“Herkesin birer lider olması lazım”

Bir takım kurma fikri için taraftarıyla, teknik ekibiyle, yönetimiyle herkesin aynı bakış açısına sahip olması ve herkesin birer takım lideri haline gelmesi lazım. Çok kuvvetli oyuncularımız var ama önemli olan bu oyuncuları bir araya getirerek kuvvetli bir futbol ortaya koymak.

“Gözlerime baktı ve ‘4. yıldızı istiyorum’ dedi”

Başkanla konuşurken gözümün içine baktı ve “ben 4. yıldızı istiyorum” dedi. Bu bile benim için açlığın ve hedefe ulaşmak istemenin garantisidir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER