25 Nisan 2024 Perşembe

Yalçın Ayhan Beşiktaş’ta

Güncelleme 14.07.2014 17:31Beşiktaş, İngiltere kampına katılan yeni transfer Yalçın Ayhan’dan vazgeçti. Yalçın Ayhan, İstanbul’a dönüyor.

Takımla birlikte İngiltere kampında bulunan Mete Vardar, yaptığı açıklamada “Daha önceki transfer komitesinin gündeminde olan bir futbolcuydu. İngiltere’ye görüşmeye geldi. Yapılmış bir anlaşma ve imzalanmış bir sözleşme yoktu. Önder Özen ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından ardından kamptan ayrıldı. Ne konuşulduğunu bilmiyorum” dedi.

—————————

Beşiktaş geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen ve bonservisi elinde bulunan deneyimli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş’ın bu transferi yarın KAP’a bildireceği ve yıllık  500 bin euro garanti ücret ve maç başına 5 bin euro’dan 2 yıllık sözleşme yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Yalçın’ın menajeri Canatar ”Yalçın, Beşiktaş kafilesine dahil olarak İngiltere kampına katılmak için yola çıktı. Anlaşmanın yarın resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Hem Yalçın, hem de Beşiktaş için hayırlı olsun” dedi.

Anlaşma sonrasında Yalçın Ayhan Beşiktaş takım uçağıyla birlikte İngiltere kampına gitti.

Yalçın Ayhan Beşiktaş kampına gitti

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ