Home Futbol Haberleri Süper Lig Süper Lig fikstüründe şaibe

Süper Lig fikstüründe şaibe

super-lig-fiksturunde-aibe

Bugün çekilen Spor Toto Süper Lig fikstürüne göre Fenerbahçe tüm derbilerini ilk 8 haftada bitirecek. Fenerbahçe sezonun ilk yarısında oynayacağı tüm derbileri deplasmanda ikinci yarısında oynayacağı tüm derbileri ise kendi sahasında oynayacak.

2. hafta oynanacak olan Trabzonspor – Fenerbahçe karşılaşması ise Trabzonspor’un cezalı olduğu haftalara denk getirildi.

Geçen sezondan üç maç seyircisiz oynama cezası bulunan Fenerbahçe ise 1. haftada Kardemir Karabükspor, 3. haftada Gaziantepspor ve 5. haftada oynayacağı Torku Konyaspor maçlarını taraftar desteğiyle oynayamayacak.

Ligin ilk haftasında oynanacak olan Bursaspor – Galatasaray ve üçünü hafta oynanacak Bursaspor – Beşiktaş maçlarında Bursaspor’un seyirci cezasının bulunması Galatasaray’ın ve Beşiktaş’ın bu maçlara seyirci baskısını görmeden çıkacak olmaları da sosyal medyada çok konuşulan konulardan biri oldu.

Fenerbahçe en son 2004 – 2005 sezonunda ilk yarıdaki tüm derbileri deplasmanda oynamıştı ve sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Sezona en hazır takım olarak giren Fenerbahçe’ye böyle bir fikstür sunulması diğer rakip taraftarlarca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Exit mobile version