25 Nisan 2024 Perşembe

Güncel spor haberleri

Türkiye’de ve Dünyada gelişen son dakika spor haberleri bu haberimizde;

Başakşehir Stadı Açıldı

Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere Türk sporunun ve siyasetinin önde gelen isimlerinin katılımıyla İstanbul Başakşehirspor’un yeni stadı açıldı.

Açılış töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan stadın yeni isminin İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadyumu olduğunu açıkladı.

Stadyum açılışı sonrasında Recep Tayyip Erdoğan’ın da sahada yer aldığı sembolik futbol karşılaşması yapıldı.

Tarık Çamdal’ın Galatasaray’a transferi

Cumartesi akşamı ilk olarak TRT Spor’un bittiğini açıkladığı Tarık Çamdal’ın Galatasaray’a transferi haberi Eskişehirspor başkanı tarafından yalanlandı.

Eskişehirspor kulübü başkanı Mesut Hoşcan kesin ve net bir şekilde transferin kesinleşmediğini belirterek transfer bitti haberlerini yalanladı.

Halilhodzic’ten acı tablo

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic tedirgin olduğunu ve takıma 9-10 takviyeye ihtiyaç duyulabileceğini belirtti. Halilhodzic tüm mevkilere takviye gerektiğini açıkladı.

Türkiye Balkan Şampiyonu

Türkiye küçük kızlar balkan voleybol şampiyonasında şampiyon oldu. Finalde ev sahibi Sırbistan ile karşılaşan milliler karşılaşmayı 3-1 kazanarak balkan şampiyonu oldular.

Fenerbahçe ilk hazırlık maçını kazandı

Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında karşılaştığı İran’ın Sepahan takımını 1-0 mağlup etti. 

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce’deki Topuk Yaylası Tesisleri’nde deva eden Fenerbahçe ilk hazırlık maçında Düzce 18 Temmuz Stadı’na çıktı.

İran’ın Sepahan takımıyla karşılaşan son şampiyon Fenerbahçe, karşılaşmadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı. Fenerbahçe’nin golünü Mehmet Topuz kaydetti.

Beşiktaş’ta 10 numara transferi

Manuel Lanzini transferinden vazgeçen Beşiktaş yeniden Marko Marin ve Bryan Ruiz’e dönüş yaptı. Bu oyunculardan birinin transfer edilmesi durumuna bile Feyenoord maçlarında oynatamayacak olan Beşiktaş’ın işi ağırdan aldığı ve pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. 

Astori Roma’da

Galatasaray’ında tranfer listesinde olduğu iddia edilien İtalyan Stoper Davide Astori resmen Roma’da.

Roma Kulübü’nden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun 2 milyon avro karşılığında 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edildiği duyuruldu. Anlaşmada, Roma’nın Astori’yi 2015-2016 sezonuna kadar 5 milyon Euro bedelle satın alma hakkına sahip olduğu bildirildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ