17 Nisan 2024 Çarşamba

Son dakika spor haberleri

Son dakika Beşiktaş haberleri

Kartal Hollanda’da uçtu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Feyenoord‘u 2-1 mağlup etti

Beşiktaş’a bir üst tur öncesi büyük avantajı getiren golleri 13. dakikada Mustafa Pektemek ve 70’te Kerim Frei kaydetti.

Feyenoord’un tek sayısı ise 90+5’te penaltıdan Te Vrede’den geldi.

Beşiktaş adına Atiba sahanın en iyisiydi. Atiba adeta sahada basmadık yer bırakmadı ve girdiği ikili mücadelelerin büyük çoğunluğunu kazandı.

Demba Ba 59. dakikada Oğuzhan Özyakup’un yerine oyuna girerek Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

kartal hollanda'da uçtu

Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun, Slaven Bilic’in takımı Feyenoord maçına nasıl hazırladığını anlattı: “Maç boyu rakibimizi kalemize yaklaştırmadık. Son dakikadaki penaltı çok gereksizdi. Kurada Feyenoord çıktıktan sonra hocamız, yardımcılarıyla birlikte rakibi çok iyi analiz etti, bize videolar hazırladı. Rakibin tüm zayıf yönlerini gösterdi. Her futbolcuya maça çıkmadan iki-üç cümle söyledi.”

Beşiktaş’ta 10 numara transferi

Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen 10 numara transferinde son adayın Belhanda olduğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği oyuncu için Beşiktaş’ın devreye girdiği ve pazarlık masasına oturduğu gelen bilgiler arasında.

Son dakika Galatasaray haberleri

galatasaray golcü arıyor

Galatasaray’da gündem golcü transferi

Galatasaray Drogba’nın ayrılmasından sonra golcü arayışlarını hızlandırdı.

Yerli golcü adayı Mevlüt Erdinç. Dün Mevlüt Erdinç’in menajerinin Galatasaray ile her konuda anlaştıklarını açıklamasının ardından bugünde St.Etienne teknik direktörü Galtier, Mevlüt Erdinç’in yerine oyuncu baktıklarını açıkladı.

Galatasaray‘ın Mevlüt Erdinç için Dany + para önerdiği ve kabul edildiği iddia ediliyor.

Mevlüt Erdinç’in bayram sonrası resmi imzayı atacağı ve Galatasaray’ın 2. kamp dönemi çalışmalarına katılacağı iddialar arasında.

Son dakika Fenerbahçe haberleri

Fenerbahçe transfer yapmayacak.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım bayramlaşma töreni sırasında gazetecilere tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım “Türkçe söylüyorum, Fenerbahçe oyuncu almayacak. Oyuncu almayınca satmayacağız anlamına da geliyor. Gazetelere ‘Emenike gidiyor, Sow gidiyor’ diye yazıyorsunuz. Gidemezler. ‘Bunları gönderip, transfer yapacaklar’ demek için haber yapıyorsunuz, yanlış. İnsanların beyninde olmayan şeyleri beyinlerine sokuyorsunuz. Siz, kulübün iç işlerine karışıyorsunuz. Biz deklare etmeden ‘bu oyuncu gidiyor veya kalıyor’ diyemezsiniz. Ne Sow ne Emenike ne de bir başka oyuncu takımdan ayrılıyor. Hiçbir oyuncu için resmi bir teklif gelmedi. Lütfen ortalığı karıştırmayın. Huzurlu bir sezona giriyoruz ama huzurumuzu bozmaya çalışıyorsunuz. O zaman yine eski hale döneriz” dedi.

Fenerbahçe’de Egemen şoku

Fenerbahçe’nin deneyimli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz dizinden ameliyat oldu. Egemen en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.

Emenike takıma katıldı

emenike kampa katıldı

Brezilya’daki Dünya Kupası’nda Nijerya formasıyla mücadele eden Emmanuel Emenike, izninin tamamlanmasının ardından, Fenerbahçe‘nin, Sheffield United ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için İngiltere’de kamp yaptığı otele geldi.

Emenike, Teknik Direktör Ersun Yanal, İdari Menajer Hasan Çetinkaya, teknik ekip ve takım arkadaşları tarafından karşılandı.

Emenike, Fenerbahçe’nin Sheffield United ile oynayacağı karşılaşmada forma giymeyecek.

Son dakika Trabzonspor haberleri

Trabzonspor’da transfer zamanı

trabzonspor'da transfer zamanı

Trabzonspor kulübü başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu 2 yerli sol bek ile anlaştıklarını ancak vize sorunu nedeniyle hazırlık kampına katılamadıklarını açıkladı.

Başkanın açıkladığı sol kanat oyuncularının Musa Nizam ve İshak Doğan olduğu öğrenildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu stoper transferi için Cezayirli oyuncu Belkalem ile anlaşıldığını ve oyuncunun yarın kampa katılacağını açıkladı.

Forvet transferi için Yunan golcü Mitroglou ile anlaşmaya vardıklarını kulübü Fulham’ı ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

İbrahim Hacıosmanoğlu Mitroglu transferinin gerçekleşmemesi durumunda Paraguaylı golcü Oscar Cardozo veya Cezayirli golcü Slimani ile anlaşacaklarının sinyalini verdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER