29 Mart 2024 Cuma

En ucuz Passolig F.Bahçe’de

Fenerbahçe, Passolig ile taraftarlarına sadece bilet satacak. Toplu taşıma ve kredi kartı özelliği yok. Bu nedenle de Fenerbahçeliler, ezeli rakipleri gibi 25 TL değil Passolig kartı için sadece 8 TL ödeyecek.

Fenerbahçe de Passolig sistemine girdi. Ancak Fenerbahçeli taraftarlar, Passolig kartlarını ezeli rakiplerinin neredeyse üçte biri fiyata alabilecek. F.Bahçe yönetimi, Passolig’den önce taraftarlarına bilet satışında öncelik tanıma gibi birçok ayrıcalık sağlayan “Taraftar Kart” sistemini uyguluyordu.

Taraftar Kart sözleşmesi gereği kulübün bankalar ile imzaladığı sözleşmeler vardı. Bağlayıcılığı bulunan bu sözleşmeler nedeniyle de Taraftar Kart’tan Passolig Kart’a geçişte bir süre gecikme yaşandı.

Ancak bu sorun da aşılmak üzere. F.Bahçe yönetimi ile Passolig Kart’ın tedarikçisi Aktifbank arasında yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Tarafların bugün bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor. Prensip anlaşmasına göre F.Bahçe taraftarları, Passolig Kart’ı sadece 8 TL ödeyerek alabilecek.

Passolig Kart için Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları 25, Bursaspor taraftarları 20 ve diğer kulüp taraftarları 15 TL ödüyor. Bu ücretlerin 7.90 TL’lik kart ücreti dışındaki kısmı kulüplerin kasasına giriyor.

Kaynak:: Akşam – Alaattin Metin

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER