17 Nisan 2024 Çarşamba

Trabzon’da sessiz gece

Spor Toto Süper Lig’in 17. haffta karşılaşmasında Trabzonspor ve Galatasaray 0-0 berabere kaldı.

Galatasaray’ın 18 kişilik maç kadrosunda daha önce Trabzonspor formasını giyen 4 oyuncu yer aldı. Selçuk İnan, Umut Bulut ve Burak Yılmaz sarı-kırmızılı takımda ilk 11’de yer alırken Engin Baytar ise yedek kulübesinde kendinde yer buldu.

Mücadelenin ilk yarısında Trabzonspor, oyunu daha çok yarı alanında kabu ederek Sapara, Olcan ve Adrian gibi harketli oyuncularıyla ataklar bulmaya çalıştı. Galatasaray ise beklenen oyun stratejisiyle sahadaydı. Maçın ilk bölümünde Galatasaray, Burak’la çok net bir gol pozisyonu yakaladı ama golcü futbolcu topu auta atınca bu fırsat kaçmiş oldu. Bodo mavili ekip ise bulduğu fırsatları Henrique ve Halil’in geç kalması nedeniyle sonlandıramadı. İlk yarının son bölümünde oyun tamamen orta saha mücadelesine döndü ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi.

İkinci yarı oyuncu değişikliklerine rağmen iki teknik adam da oyunun temposunu yükseltmeyi başaramadı. 52. dakikada yine Amrabat’ın pasında Burak kaleci ile karşı karşıya kalırken yavaş vuruşunda Onur kolaylıkla topa sahip oldu. Maçı en net fırsatını ise 81. dakiakd Adrian yakaladı Eboue’nin hatası sonucu Olcan, önünde kalan topu içeri çevirdi. Adrian önünde kalan topu boş kale yerine auta gönderdi ve takımını 1 golden etti.

TRABZONSPOR – GALATASARAY

STAT:
 Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Yunus Yıldırım

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Giray, Celustka, Emerson, Zokora, Sapara (Dk. 73 Alanzinho), Halil (Dk. 93 Emre), Adrian, Olcan, Henrique (Dk. 46 Aykut)
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit (Dk. 76 Elmander), Selçuk, Melo, Amrabat (Dk. 61 Yekta), Burak, Umut (Dk. 61 Aydın)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

SARI KARTLAR: Dk. 82 Adrian, Dk. 88 Melo

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER