28 Mart 2024 Perşembe

Salih’in takımı coştu

Salih Uçan’ın takımı Roma CSKA Moskava’yı 5-1’lik skorla devirdi.

Şampiyonlar Ligi E Grubu ilk maçında Roma evinde Cska Moskova’yı ağırladı. Tüm maçı domine eden Roma karşılaşmayı 5-1’lik skorla kazanmasını bildi.

Temsilcimiz Salih Uçan’ın kadroda yer almadığı karşılaşmada Roma adeta şov yaptı.

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Roma, 6. dakikada öne geçti. Gervinho’nun arapasında ceza sahasına sokulan Iturbe, sol ayağıyla köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı: 1-0.

10. dakikada ise roller değişti. Bu kez Iturbe’nin asistinde fileleri havalandıran isim Gervinho oldu ve İtalyan temsilcisi farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

20. dakikada Iturbe’nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Maicon, dar açıda olmasına rağmen yaptığı sert vuruşla durumu 3-0’a getirdi.

İlk 45 dakikanın sonucunu belirleyen gol ise 31. dakikada geldi. Totti’nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Gervinho, yaptığı düzgün vuruşla bir kez daha fileleri havalandırdı: 4-0.

Dört gollük avantaj yakalayan Roma, ikinci yarıda ise oyundan düştü ve CSKA Moskova rakip kalede baskı kurmayı başardı. Ancak Rus ekibi, 51. dakikada Ignasevich’in kendi kalesine attığı golle 5-0 yenik duruma düştü.

CSKA Moskova’ya teselli niteliğini taşıyan gol ise 82. dakikada Ahmed Musa’dan geldi ve 90 dakika sonunda Roma sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER