25 Nisan 2024 Perşembe

Beşiktaş Alteras maçı hangi kanalda

Beşiktaş – Asteras Tripolis maçı hangi kanalda?

Beşiktaş’ın bugün oynayacağı UEFA Avrupa Ligi grup ilk maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş grup ilk karşılaşmasında İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında Yunanistan takımlarından Tripolis ile oynayacak.

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Demba Ba ve Sosa’nın sakatlıklarının geçtiği kadroda olacakları ancak ilk 11’de başlamaması bekleniyor.

Beşiktaş – Tripolis maçı hangi kanalda?

Beşiktaş’ın Asteris Tripolis ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi mücadelesi saat 20:00’dan itibaren STAR TV’den şifresiz olarak izlenebilecek.

Asteras Tripolis nasıl bir takım?

Kadrosunda 7’si Arjantinli 16 yabancı bulunduran Tripolis, bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçı da kazanamadı. Pas oyununu tercih eden Asteras Tripolis takımı fiziğie değil yeteneğe dayalı pas futbolu oynuyor.

Teknik direktör Slaven Bilic rakip hakkında açıklamalar yaptı

Asteris maçının kendileri adına çok önemli olduğunu aktaran Bilic, “İyi bir ligden gelen iyi bir rakip var karşımızda. Yeni yeni yükselen bir takım. Yunan liginde iyi işler çıkarmış bir kulüp. 3 ön elemeden gelerek gruplara kaldılar. Önemli rakipleri elediler. Karşımızda iyi, derli toplu sıkı bir rakip olacak” dedi.

Rakiplerini analiz ettiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Onlar da bizi analiz ediyorlar. Temelde onların birkaç maçını izledik. Takımımızı hazırladık. Amacımız iyi bir maç oynayıp, turnuvaya iyi bir başlangıç yapabilmek. Grupta 6 maçın 6’sını da kazanamazsınız ama iç saha maçlarını kazanmalısınız. İç saha maçlarını kaybetmeden yolumuzda devam etmek istiyoruz” dedi.

Bir basın mensubunun, ‘Olimpiyat Stadı takıma olumsuz etki ediyor mu?’ sorusuna Bilic, şu şekilde cevap verdi:

“Biz Beşiktaş’ız. Nerede oynarsak oynayalım o baskı üzerimizde her zaman var. Bu sezon Olimpiyat Stadı bizim evimiz. Orada oynamayı pek dert etmiyoruz. Tabi zemin daha iyi olsa bizi memnun ederdi.”

Sakatlığı süren Ersan Gülüm’ün bu sene iyi bir çıkış yakaladığını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, milli takımda da forma giyen oyuncusunun, sakatlığının geçmemesi durumunda sahada onun yerine oynayacak futbolcunun da en iyisini yapacağı konusunda şüphesinin olmadığını ifade etti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ