25 Nisan 2024 Perşembe

Aynı penaltıyı bize vermezler

Penaltı golünün yanı sıra hakemin genel yönetimini eleştiren Okan Buruk futbolseverlere keyifli bir gece sunduklarını söyledi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe’ye 1-0’lık skorla mağlup oldukları maçın ardından hakemleri eleştirdi.

Kadıköy’e puan veya puanlar almak için geldiklerini vurgulayan Okan Buruk, maçtan sonra verdiği demeçte, “Tabii ki maçın sonunda üzüldük. ama güzel maç oldu. Buraya gelirken amacımız kazanmaktı. Sahaya çıkarken iki forvetle çıktık. Biz buraya keyif almaya gelmiştik. 3-4 net pozisyona girdik. Kadıköy’de bu kadar pozisyona girmek bile önemli bir olay bence. Biz buraya keyifli bir maç izletmek için gelmiştik. Umarım izleyenlere güzel bir maç izletmişizdir.” dedi.

Penaltı pozisyonun haricinde hakemin genel performansından memnun olmayan genç teknik adam, “Hakemlere pek bir şey demek istemiyorum ama keşke bizim kadar cesur olsalar. Ben burada 20 milyon avroya takım kurarken karşımdaki takıma baktığımızda bu kadar üstümüze gelmeseler iyi olacak. Daha maçın ilk dakikasında kalecimize uyarıda bulunuyor.” ifadelerinde bulundu.

Okan Buruk, maç sonu verdiği röportajda ise, “Hakem üzerindeki formayı çıkarsın, aynı penaltıyı bize veremiyorlar” dedi ve hakemlerin koktuğunu söyledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ