25 Nisan 2024 Perşembe

Son Dakika Spor Haberleri – 30 Eylül En Güncel Spor Haberleri

30 Eylül Spor Haberleri – Spor’da son dakika gelişmeleri En Güncel 24 Saat Son Dakika Spor Haberleri Spor Haberleri 30 Eylül 2014

Aziz Yıldırım yeniden yargılanacak

Trabzonspor’un Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanması hakkında daha önce verilen karara yaptığı itirazı değerlendiren 14. Ağır Ceza Mahkemesi kararını verdi!

Mahkeme Aziz Yıldırım’ın yeniden yargılanmasına hükmetti.

Ünal Aysal takımla birlikte Arsenal deplasmanına gidecek

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa edip 25 Ekim’de olağanüstü kongre kararı alan ve aday olmayacağını açıklayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bir sürpriz daha yaptı.

Geride kalan 40 aylık başkanlık döneminde sadece 1 kez futbol takımının uçağıyla seyahat eden Aysal, kritik Arsenal maçı öncesinde teknik direktör Prandelli ve oyunculara moral verme adına takımın uçağına binme kararı aldı.

Ünal Aysal, yarın Galatasaray kafilesi ile birlikte Londra’ya uçacak. Arsenal karşılaşması, Aysal’ın Galatasaray Başkanı olarak şampiyonlar ligi’ndeki son deplasman seyahati olacak.

Aysal, Galatasaray’ın deplasmanlarına özel uçağıyla gitmeyi tercih ediyordu.

Galatasaray’da transfer kaosu

Galatasaray Kulübü Scouting ve Performans Analizi Genel Sorumlusu Emre Utkucan önemli açıklamalar yaptı.

“Ontivero, bize geldi ve denendi. Ontivero, Mancini’nin tanıdığı bir menajerin bir oyuncusu. Scout ekibiyle alakası yok, bizim fikrimiz sorulmadı. Ontivero zaten Felix diye bir takımda oynuyordu, onun videolarını bile bulmak mümkün değildi!”

Hajrovic’e olumsuz rapor verdik

“Hajrovic konusunda scout ekibinin görüşü negatifti. Mancini’yle görüştüm, olumsuz fikrimi söyledim. Ama Mancini’nin çok güvendiği, scoutu vardı. Onun görüşlerini alıyordu.”

Burdiso’nun menajeri, Mancini’nin arkadaşıydı

“Burdiso’da da o scoutun görüşleri vardı. Ben bunu kendi yöneticilerime de söyledim. Başkan ile daha sonra görüştüm. Son günde kiralık ve ucuz olduğu için o transferi gerçekleştirdi. Burdiso’nun menajeri de Mancini’nin yakın tanıdığı bir insan.”

Endoğan transferi bilgim dışında gelişti

“Endoğan Adili transferinden benim haberim bile olmadı. Ben resmi siteden öğrendim. Umut Gündoğan’a gelince. Hoca alt liglerden orta sahaya oyuncusu istedi. Uzun süredir izlediğimiz bir oyuncuydu. İdmanlarına kadar izledik. Umut Gündoğan ve Oğuzhan transferlerinde scout ekibinin katkısı var.”

Ali Dürüst kararını verdi

Sarı kırmızılı kulübün geçmişte kazandığı birçok başarıda büyük payı bulunan Dürüst, ‘ya Aysal ya hiç’ düşüncesiyle hareket etti ve kongreye herhangi bir listede girmeme kararı aldı. Alp Yalman dahil hiçbir başkan adayıyla ortak çalışmayacağını ifade eden Dürüst, şöyle konuştu: ‘Galatasaray için en doğrusu Ünal Aysal’ın görevine devam etmesi. Bu konuda Ünal başkan bizden yardım isterse her türlü göreve hazırız. Ancak Galatasaray’ın selameti açısından en doğrusu Ünal Aysal’ın başkanlığa devam etmesidir’ diye konuştu.

Ali Dürüst, 25 Ekim’deki Olağanüstü Genel Kurul’da ancak Ünal Aysal’ın aday olması halinde yönetim kurulunda göreve talip olacağını dile getirdi.

Adnan Polat’tan Alp Yalman’a destek

Galatasaray’ın eski başkanı Adnan Polat, Sky 360’ta yayınlanan Telegol programında gündemi değerlendirdi.

Ben Galatasaray’a hizmetimi yaptım. Galatasaray’da ekonomik kriz olunca yönetime girmek isteyenlerin hepsi ortadan kayboluyolar. Kriz döneminde liste yapacak adam bulamazsınız. Başkanlığı kesinlikle düşünmüyorum. Alp beyin yönetimine girmem ama her türlü yardımı yaparım

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ