17 Nisan 2024 Çarşamba

Son dakika Fenerbahçe spor haberleri 31 Ekim 2014

Diego Ribas bilmecesi

İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde de Diego’yu ilk 11’de oynatmayı düşünmüyor. Kartal, Sambacı’ya ve onun oynamasını bekleyenlere, “Şu anda ne bize maç kazandırır ne de kendisine faydası olur. Hazır değil. Ancak ilerleyen haftalarda Diego sahne alacak ev bu takımın önemli bir parçası olacak. Sabredin” mesajını gönderdi. 

Özel idman yaptı

Diego Ribas, Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi imza attırdığı tek futbolcuydu. Aziz Yıldırım, yıldız oyuncu için, “Nokta transfer” ifadesini kullanmıştı. Herkesin ondan büyük beklentileri vardı. Atletico Madrid gibi ‘çok çalışıp yoğun antrenman yapmasıyla’ ünlü bir takımdan geldi. Kendisi için Sarı-Lacivertli ekibin teknik heyeti özel antrenman programı hazırladı. Fenerbahçe’deki ilk idmanına 14 Temmuz’da çıktı. Bunun üzerinden tam 109 gün geçti. Ancak Diego nedense bir türlü hazır hale gelemedi.

Kaynak: Fanatik

Tehdit’ten 60 gün ceza

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “hakemi tehdit”ten 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin TL de para cezasına çarptırıldı. Yıldırım’ın, F.Bahçe- G.Birliği maçının hakemi Özgür Yankaya’ya “Adam gibi maç yönet, yoksa bir daha bu statta maç yönetemezsin” dediği ileri sürülmüştü. G.Birliği maçı, geçen sezondan kalma 60 gün cezası olan Yıldırım’ın bu sezon izleyebildiği ilk maçtı.

Alves’in yerine Mexes

Devre arasında Alves’e yol vermeyi düşünenFenerbahçe için Ruslar, Spartak Moskova’da forma giyen Salvatore Bocchetti’yi yazmıştı. F.Bahçe’ninMilan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Philippe Mexes için de temas kurduğu bildirildi. Sarı-lacivertlilerin, 29 kez Fransa Milli Takımı forması giyen 32 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği vurgulandı.

Fenerbahçe’ye gelirim ama bir şartım var

Devre arasında Bruno Alves’e yol vermeyi düşünen Fenerbahçe için Ruslar, Spartak Moskova’da forma giyen Salvatore Bocchetti’yi yazmıştı. Fakat Fenerbahçe’nin menajerler aracılığıyla Milan’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Philippe Mexes için temas kurdukları bildirildi.

Fransız oyuncunun menajeri Olivier Jouanneaux ile ilk temasın, Ceylan Çalışkan aracılığıyla kurulduğu bildirildi. Fenerbahçe’nin ilk etapta Fransız oyuncuya sezon sonuna kadar kiralama 10’u ilk 11’de olmak üzere toplamda 15 maçta forma giymesi durumunda sözleşmesini 1 yıl daha uzatma teklifinde bulunduğu öğrenildi. Fransız oyuncunun ise 1.5 yıllık sözleşme istediği şu an için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Mexes dışında Fenerbahçe’nin listesinde Bundesliga’da oynayan bir stoper daha bulunduğu iki oyuncu için yapılacak görüşmeler sonrasında Bruno Alves’in durumunun netleşeceği bildirildi.

Kaynak: Fotospor

Derbide ilk golü atan kazanır

Beşiktaş – Fenerbahçe derbilerinde ilk golü atan zor yeniliyor. Son 17 maçta bu gelenek 2 kez bozuldu. Fener 11, Beşiktaş 6 maçta ilk golü atarak öne geçti. Kanarya 8’ini kazanıp 1’inde yenilirken, Kartal 3’ünü kazanıp 2’sinde eşitliği bozamadı.

Burada başarı mecburiyettir

Çek savunmacı, bir futbolcunun her zaman kendisine şans gelmesini beklemesi gerektiğini söyledi.Kadlec, “Bu şans geldiğinde de en iyi şekilde kullanmak zorundasınız. Kendinizi hazır tutmalısınız. Ben de her zaman bunun için çalıştım dedi. Kadlec Fenerbahçe’de başarını mecburiyet olduğunu dile getirdi. Deneyimli oyuncu ayrıca bu sezon 4. yıldızı takacak güçte olduklarını, takımdaki herkesin buna inandığını söyledi.

Şimdi taraftara ne söyleyeceğim!

Fenerbahçe Ülker’in antrenörü Obradovic, karşılaşma sonrası oldukça sert açıklamalarda bulundu.

”Kazanmak istiyorsan topu çemberden geçireceksin. Savunmamız felaketti. Panathinaikos’tan 14 kez daha fazla top kullandık ama yüzdemiz düşüktü. Planımızı uygulayamadık. Böyle bir yenilgiden sonra ilk sorumlu her zaman coach’tur. Takımımı her zaman savunacağım. Sorumluluk benim çünkü bu oyuncuları ben seçtim. Bazı şeyleri değiştirmemiz gerek. Bunun mümkün olup olmayacağını gelecek gösterecek. Herkes benim takımlarımın sonuç ne olursa olsun savaştığını bilir. İnsanların önüne koyduğumuz görüntüden utandım. Taraftarımız kombine rekoru kırdı. Bizi her yerde destekliyorlar. Şimdi onlara ne söyleyeceğim” dedi.

Bilic’ten İsmail Kartal’a: Fenerbahçe’yi yeneriz

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürerken, tansiyon da giderek yükseliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın önceki gün yaptığı, “Bazıları Beşiktaş’ı ligin en iyi futbol oynayan takımı olarak görebilir. Bu kişiye göre değişir. Ancak bu ligin en iyisi hâlâ biziz” açıklamasına, Beşiktaş’tan jet bir yanıt geldi. Siyah-Beyazlı ekibin hocası Bilic, meslektaşının değerlendirmesi için, “Saygı duyarım” dedi ve ekledi: Bu sözlere katılmak mümkün değil. Fenerbahçe’yi yenip hem kendi kalitemizi göstereceğiz hem de zirvede kalacağız.

31 Ekim 2014 tarihli derleme Fenerbahçe haberleridir.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER