30 Nisan 2024 Salı

İddaa tahminleri ve günün banko kuponu (23 Kasım 2017 Perşembe)

UEFA Avrupa Ligi maçlarının olduğu 23 Kasım 2017 Perşembe gününe ait iddaa bültenini inceleyen iddaa editörlerimiz sizler için günün banko kuponu ve iddaa tahminlerini oluşturdular.

Editörlerimiz sizler için Lider İddaa Tahminleri uygulamasından da faydalanarak gerçekleşmesi muhtemel maç analizlerini hazırladılar.

Günlük iddaa tahminlerimize göz atmadan iddaa oynamayın! Sizde kazananlar arasındaki yerinizi alın. İddaa’da kazananlar arasında yer almak için geçmiş maçlardaki başarı oranları ve sakatlık durumlarına göre özel olarak hazırlanan sistemsel iddaa sayfamıza da mutlaka göz atınız.

Aşağıda verilmiş olan oranlar Türkiye’de oynanan yasal iddaa oranlarıdır.

867 AEK ATHENS – HNK RIJEKA iddaa tahmini

Gruptan çıkmak için bu maçı kazanmak zorunda olan AEK deplasmanda rakibini 2-1 yenmişti. AEK kazanma ihtimali %56 TAHMİN: 1 ORAN: 1,50

874 PARTIZAN – YOUNG BOYS iddaa tahmini

Grup ikinciliği için mücadele eden bu iki takımın maçında bol gol bekliyoruz. Grupta oynadıkları ilk maç 1-1 tamamlanmıştı. Bu maçta her iki takımın da gol atma ihtimali %53 TAHMİN: KG Var ORAN: 1,45

873 AC MILAN – AUSTRIA VIENNA iddaa tahmini

Grupta yenilgisiz liderliğini sürdüren Milan bu maçı kazanarak gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. İlk maçı deplasmanda 5-1 kazanan Milan’ın bu maçı kazanma ihtimali %56 TAHMİN: 1 ORAN: 1,20

872 MACCABI TEL AVIV – SLAVIA PRAHA iddaa tahmini

Grupta şansı kalmayan Maccabi henüz grupta gol bile atamadı. Slavia Prag ise rakibini ilk maçta 1-0 yenmişti. Slavia Prag gruptan çıkmak için bu maçı kazanmak zorunda.  TAHMİN: 2 ORAN: 1,95

Daha fazla tahmin ve banko kupon için Lider İddaa Tahminleri Uygulamasını İndir

İDDAA’DA NASIL KAZANILIR?
Daha fazla maç tahmini ve iddaa maç analizi ve günlük banko kuponlar için editörlerimizin de destek aldığı Android Uygulaması Lider İddaa Tahminleri’ni telefonunuza kurmanızı ve günlük olarak takip etmenizi tavsiye ediyoruz. Bu uygulama sayesinde günlük çok daha tahmine erişecek, hazırlanan ve beğendiğiniz kuponları oynama şansınız olacak.

Lider İddaa Tahminleri uygulaması sadece bilgi amaçlıdır. Bu uygulamada bulunan birçok deneyimli editörden alacağınız iddaa tüyoları ile dilediğiniz yerden iddaa oynayabilirsiniz.

Sporkolik editörleri iddaa yorumları ve iddaa tahminlerini hazırlarken çok düşük oranlı maçları dikkate alınmamışlardır. Yukarıda yapılan maç yorumlarına göre kendi kuponunuzu hazırlayabilirsiniz yada lider iddaa tahminleri uygulamasının hazırladığı günlük iddaa kuponlarını oynayabilirsiniz.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ