30 Nisan 2024 Salı

İddaa tahminleri ve günün banko kuponu (9 Şubat Çarşamba)

9 Şubat 2022 Çarşamba günü oynanacak maçları analiz eden iddaa editörlerimiz sizler için günün banko maç tahminlerini oluşturdular. Analizleri okumadan iddaa tahminleri yapmayınız.

Tottenham – Southampton maçı iddaa analizi

Tottenham’da Son sakatlıktan döndü. Son Southampton’a karşı son 14 maçta 11 gol attı. Kane formunu buldu. Kane ise Southampton’a son 17 maçta 11 gol attı. Tottenham sahasında oynadığı son 5 lig maçının 4’ünü kazandı.

Tottenham – Southampton maçı iddaa tahminimiz MS 1

Cardiff – Peterborough maçı iddaa analizi

İki takımda ligde kalma mücadelesi veriyor. Peterborough ligin en kötü deplasman performansına sahip takımı 14 deplasman maçında 1 galibiyet 1 beraberlik 12 mağlubiyetleri var. Cardiff sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-2 bitirdiği maçın rövanşını sahasında kazanalar alır yukarı doğru tırmanışa geçer.

Cardiff – Peterborough maçı iddaa tahminimiz MS 1

Hatayspor -Antalyaspor maçı iddaa analizi

Birçok takım Türkiye kupası maçlarında savunma yapmayı sevmiyor. Bu iki takımında aralarında oynadıkları son 3 maç sonuçları 3-1 / 3-2 ve 6-0 şeklinde. Bu maçta bol gol bekliyoruz.

Hatayspor – Antalyaspor maçı iddaa tahminimiz 2.5 ÜST

Daha fazla tahmin için menüde bulunan iddaa tahminleri sayfamızdan 3 günlük sistemsel yüzdelik ihtimalleri inceleyerek kendi kuponunuzu oluşturabilirsiniz.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ