20 Nisan 2024 Cumartesi

Galatasaray’ın hazırlık maçları belli oldu 2018

2017-2018 sezonu şampiyonu Galatasaray’ın yaz dönemi hazırlık maç programı açıklandı. Şampiyonlar ligi öncesinde Galatasaray takımın oynayacağı hazırlık maçları ve tarihleri.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, kampın Zürih kentinde gerçekleştirilecek ilk bölümünde, 13 Temmuz Cuma günü rakibin daha sonra açıklanacağı bir hazırlık karşılaşması oynanacak.

Galatasaray, kampın Montrö kentindeki ikinci bölümünde ise 18 Temmuz Çarşamba günü Hollanda ekibi PSV, 21 Temmuz Cumartesi günü de İspanya temsilcisi Valencia ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Galatasaray kulübünden yapılan hazırlık maçları ve yurt dışı kamp programı açıklaması;

İsviçre kampı dâhilinde ilk olarak 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü saat 11.30’da sponsorumuz Türk Hava Yolları’na ait bir özel uçuşla Zürih’e hareket edecek olan Galatasaray, 16 Temmuz 2018 Pazartesi gününe dek hazırlıklarını bu kentte sürdürecek. Takımımız, İsviçre’deki ilk kampta 13 Temmuz 2018 Cuma günü programı daha sonra açıklanacak olan bir dostluk karşılaşmasına çıkacak.

Takımımız, 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü ise Zürih’ten Montrö’ye geçerek yurt dışı hazırlık kampının ikinci kısmına başlayacak. Galatasaray, kampın bu bölümünde iki dostluk maçına çıkacak. İlk olarak 18 Temmuz 2018 Çarşamba günü Hollanda’dan PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan takımımız, 21 Temmuz 2018 günü İspanya temsilcisi Valencia ile mücadele edecek. Bu karşılaşmanın ardından yurt dışı kampı sona erecek ve yeni sezon hazırlıkları sürdürülmek üzere aynı akşam İstanbul’a dönülecek. PSV ve Valencia maçlarının oynanacağı tam programı ile bilgiler ise daha sonra paylaşılacak.

Galatasaray’ın 16-21 Temmuz tarihleri arası Montrö etabındaki medya programı şu şekilde:

Not: Antrenman saatleri, İsviçre’deki yerel saate (GMT+2) göre paylaşılmıştır. İsviçre, Türkiye’ye göre zaman diliminde bir saat geride bulunmaktadır.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ