29 Mart 2024 Cuma

Spor haberleri 04.06.2015!

04.06.2015 Spor gündeminde neler var?

Önemli spor haberleri kolaj…

 

Rafael Benitez Real Madrid’te

Real Madrid, en son Napoli teknik direktörlüğü görevini yürüten İspanyol teknik adam Rafael Benitez ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’da Albayrak ve Dürüst’ün yerine geçecek isimler belli oldu

Galatasaray Sportif AŞ’de Hamdi Yasaman’dan boşalan yönetim kurulu başkanlığı görevine Cüneyt Tanman’ın atandığı duyuruldu.

Sarı-kırmızılı kulüpten Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, Galatasaray Sportif AŞ’den istifalarını kulübe ileten isimlerden Hamdi Yasaman, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz’in yerine yeni atamalar yapıldığı kaydedildi.

Şirket yönetim kurulu başkanlığından istifa eden Hamdi Yasaman’ın yerine Cüneyt Tanman’ın, yine istifa eden üyeler Abdurrahim Albayrak ile Mete İkiz’in yerlerine ise Fatih İşbecer ile Ural Aküzüm’ün atandığı belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası 16. kez Galatasaray’ın

Galatasaray, Ziraat Türkiye kupasu finalinde Bursaspor’u Burak Yılmaz’ın golleriyle 3-2 yenerek kupayı müzesine götürdü.

Spor Toto Süper Lig’i şampiyon tamamlayarak 4. yıldızı ilk takan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanarak 15 yıl aradan sonra double yaptı.

galatasaray-kupa-pozu

Sivasspor’da 7 isimle yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, 7 futbolcuyla yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Mecnun Otyakmaz, sözleşmeleri sona eren Nijeryalı forvetler John Utaka ve Michael Eneramo ile sağ bek Abdurrahman Dereli, orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ve kaleci Deniz Öksüz’ün yanı sıra geçen sezon kiralık olarak kırmızı-beyazlı formayı terleten kaleci Ertuğrul Taşkıran ve stoper İbrahim Toraman’la da yollarını ayırdıklarını belirtti.

Fifa rüşveti itiraf etti

FIFA eski İcra Kurulu Üyesi Chuck Blazer, 1998 ve 2010 Dünya kupaları için rüşvet aldıklarını itiraf etti.

Hatırlanacağı gibi 1998 Dünya Kupası Fransa’da 2010 Dünya Kupası ise Güney Afrika’da yapılmıştı.

Bu iki ülkenin de organizasyonu alabilmek için FIFA üyelerine rüşvet verdiğinin Blazer tarafından itiraf edilmesinin ardından operasyonun daha da genişlenmesi bekleniyor.

Anadolu Efes finalde

Trabzonspor Medical Park’ı sahasında 59-54’le geçen Anadolu Efes play-off yarı final serisini 3-0’a taşıyarak Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka eşleşmesinden gelecek takımı beklemeye başladı.

Fikret Orman: Taraftara yalan söyledik

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, başkanlık görevine geldiğinden beri 3 sene geçtiğini ve artık takımın kazanacağı başarıları görmek istediğini söyledi.

Orman, katıldığı programda kendisinin konulara hep pozitif baktığını anlatarak, “Stadın bitişiyle ilgili bazı umutlar, parantez içinde ‘beyaz yalanlar’ söylemiş olabilirim. Bizim elimizdeki imkanlar bunlar” şeklinde konuştu.

Fernandao Fenerbahçe’yi takibe aldı

Mahmut Uslu’nun “9 Haziran’da gerekli açıklamayı yapacağız” dediği Bursasporlu Fernandao, sarı-lacivertli kulübün Instagram hesabını takibe aldı. Fernandao’nun bu hareketi Fenerbahçe taraftarları tarafından “Geliyorum” mesajı olarak algılandı.

Fenerbahçe Sinisa Mihajlovic’i Milan’a kaptırdı

Teknik adam arayışı süren Fenerbahçe, Serie A’da sezonun gözde teknik adamlarından olan Sinisa Mihajlovic’e çevirmişti. Ancak Sampdoria’yla başarılı bir yıl geçiren ve takımını UEFA Avrupa Ligi’ne taşıyan Sırp teknik adam, dün akşam Milan ile anlaştı.

Trabzonspor Aatıf Chahechouhe’yu istiyor

Cardozo’nun yanına en az 2 forvet almayı amaçlayan Trabzonspor, önceliğini Türkiye’de oynayan yabancı oyunculara verdi. Bu kapsamda Medicana Sivasspor’un geçen sezon 13 gol atan Fransız forveti Aatıf Chahechouhe’yu trasfer listesinin ilk sırasına aldı.

Medicana Sivasspor’ un Aatif için yüksek bir bonservis bedeli istediği, ancak bordo mavililerin takasa futbolcu vererek parasal yükü azaltmayı amaçladığı öğrenildi. Trabzonspor’un Aatıf için takımda çok fazla şans bulamayan Soner Aydoğdu ve performansıyla sık sık eleştirilen Fatih Atik’i Medicana Sivasspor’a önerdiği ileri sürüldü.

Beşiktaş’ta kaleye yeni aday Stekelenburg

İngiliz basını Maarten Stekelenburg’un İstanbul yolculuğuna çıkacağını kaydetti. 32 yaşındaki Stekelenburg geçen sezon Fulham’dan kiralık olarak Monaco’ya gitmişti. Hollandalı kalecinin, kulübüyle 2017’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Fulham’ın tecrübeli oyuncuyu bedelsiz kiralamayı kabul etmesi halinde Beşiktaş’ın devreye gireceği belirtildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER