16 Nisan 2024 Salı

Ujfalusi bu takımın lideri

UJFALUSİ TAM BİR LİDER

Ujfalusi, takım içerisindeki bütün arkadaşlarına yardımcı oluyor. Yer tutmada hep yardımcı oluyor. Önceden bunları Hagi yapardı, şimdi Ujfalusi yapıyor. Tam bir lider, maçı her şeyiyle yaşayan tam bir lider. Forması için terinin son damlasına kadar akıtan böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

PAZARTESİ SABAHI BURSASPOR MAÇI PRİMLERİ SALI GÜNÜ DE TAKSİTLER YATTI

Başkanımız büyük bir destek veriyor. Bursaspor maçıyla ilgili primi, Pazartesi sabahı 9’da futbolcularımızın hesabına yatırdık. Önceki gün de futbolculara alacaklarını ödedik, İşte takım ruhu budur. Hep birlikte olacağız. Yönetici, hocası ve malzemecisiyle hep birlikte olacağız. Bütünleşmiş bir Galatasaray böyle olur.

RIERA’DAN MEMNUNUZ ÇOK DAHA İYİ OLACAK, TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Bizim her futbolcumuz çok önemlidir. Bazen bir futbolcumuz hocamızın verdiği taktik gereği fazla ön plana çıkmamış olabilir, Ama bunu taktir etmeleri, saygı duymaları gerekir. Biz Galatasaraylıyız, ne olursa olsun futbolcumuza sahip çıkmak durumundayız. Riera’dan memnunuz, çok daha iyi olacak. İlk dönemlerde hazır değildi, fakat hocamız en kısa zamanda onu hazır duruma getirecek. Riera, takımımıza çok büyük katkı sağlayacak. En kısa zamanda bunu herkes görecek.

ÇEK MİLLİ TAKIMI ANTRENÖRÜ BAROS’A İHANET ETMİŞTİR

Baros, Çek Milli Takımı’nda taraftarlarca ıslıklandı; ‘oynayabileceği takıma gitsin’ denerek protesto edildi. Bunun üzerine ‘Çek Milli Takımı antrenörü Baros’u ihanet etmiştir’diye bir söylemim oldu. Baros çok önemli bir futbolcu, Karabükspor maçında girer girmez penaltı yaptırdı, Samsunspor maçında inanılmaz bir golü vardı; Bursaspor maçında, galibiyeti getiren gol attı. Böyle bir futbolcuyu göz ardı edemezsiniz. Terim, Baros’u çok seviyor, çok tutuyor. Takımda olan bütün futbolcuların hocaya büyük bir sevgisi saygısı var; bu, gerçek bir takım olduğumuzu gösterdi.

FUTBOLCULARIMIZ MÜTHİŞ BİR KAZANMA ARZUSUNA SAHİPLER

Futbolcularımız, Fatih Terim hocamız sayesinde öyle bir kazanma arzusuna sahip ki, işte en son Bursaspor maçında gördük futbolcular çimleri yiyecek, o kadar hırslılar. Herkesin özlediği Galatasaray bu işte… Son Bursaspor maçında zeminin azizliğine uğradık, Engin ve Kazım sakatlandı. Antalyaspor maçına çok önemli iki futbolcumuzdan yoksun çıkacağız.

FATİH TERİM, HAFTANIN EN AZ 3 GÜNÜ FLORYA’DA SABAHLIYOR; HERKESİN ONUN HAKKINI TESLİM ETMESİ GEREKİR

Ünal Aysal başkanımıza çok teşekkür ediyorum, sonrasında ise Fatih Terim hocama, zamanının çok büyük bölümünü Florya’da geçiriyor; haftanın en az 3 günü Florya’da sabahlıyor. Bursaspor maçı gecesi saat 1-2’ye kadar yardımcılarıyla beraber, maçın tüm pozisyonlarını tekrar tekrar izleyip, analiz ve futbolcularını teker teker çağırıp hatalarını anlatan, bütün hayatını Florya’ya adayan içimizden birisi Fatih Terim’dir; bunu açık ve net söylüyorum. Hocanın neler yaptığını çoğu insan bilmediği için ben söylemek istiyorum. İnanılmaz bir çalışma temposu; inanılmaz bir özveriyle hiç saat ayrımı yapmadan, sabahın erken saatlerinde gelip, gecenin geç saatlerine kadar çalışan bir Allah’ın kulu yoktur. Herkesin Fatih hocanın hakkını teslim etmesi gerekir. Bu şekilde olduğu sürece terinin son damlasına kadar savaşan futbol takımını sahada görüyorsunuz.

TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Soğuk havada, bizi yalnız bırakmayan 36 bin taraftara teşekkür ederim. Onlar bizi böyle desteklediği sürece içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız. Vefalı taraftarımıza teşekkür ederim.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER