25 Nisan 2024 Perşembe

Fener’de puan kaybetti

Ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe; alt sıralardan kurtulmaya çalışan Samsunspor’u ağırladı.

İki takımın da ilk 11’leri ile başladığı ikinci devrede Fenerbahçe baskısını artırdı. Rakip kaleyi daha çok zorlamaya başlayan sarı lacivertlilerde beklenen golün gelmemesi üzerine 64. dakikada Stoch ve Özer’in yerine Dia ve Bienvenu oyuna girdi. Ancak sadece 8 dakika sonra Dia yere düştüğü bir pozisyonda omzundan sakatlanınca yerini Caner’e bıraktı.

Samsunspor karşısında 1 puanla yetinen sarı-lacivertli ekip, puanını 17’ye yükseltirken, sıralamada kendisine en yakın rakipleri Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un da puan yitirmesiyle liderliğini devam ettirdi. Samsunspor ise puanını 6’ya çıkardı.

FENERBAHÇE-SAMSUNSPOR: 0-0
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: İlker Meral

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Özer (Dk. 64 Bienvenu), Cristian, Emre, Stoch (Dk. 64 Dia (Dk. 72 Caner)), Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Ufuk(Dk. 90 Savaş), Kemal, Bahia, Ergün, Adem, Fink, Murat (Dk. 87 Dilaver), Dominguez, Zenke (Dk. 68 Ekigho Ehiosun), Bance
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkoviç
 
SARI KARTLAR: Dk. 24 Dominguez, Dk. 29 Bekir, Dk. 77 Adem

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ