19 Nisan 2024 Cuma

Baros gidiyor Pavlyuchenko geliyor

Galatasaray başkanı Ünal Aysal, Drogba’nın son tercihleri olduğunu belirtip, kafasındaki forveti tarif etti: “İngiltere’de oynayan, iri yapılı, beyaz tenli, güçlü yakışıklı”

Başkanın forvet olarak İngiltere’yi işaret etmesi verdiği tarif, ismi daha önce de transfer gündemine giren Roman Pavlyuchenko’ya tıpatıp uyuyor. Ünal Aysal’ın bu açıklamalarının ardından Peter Crouch ve Arshavin isimleri de tartışıldı. Hatta program sırasında Ünal Aysal’a “O oyuncu, Crouch mu?” sorusu yöneltildi. Başkan, “Yok artık size 6 yaşında bir kızı var da diyebilirdim, ama demiyorum” diyerek espri yaptı. Ancak ağırlıklı olarak bu ismin Tottenham’dan ayrılmaya hazırlanan Pavlyuchenko olduğu konusunda birleşildi. Rus futbolcunun 6 yaşında bir kızının olması da bu yorumları kuvvetlendirdi.

Ocakta ayrılacak
Tottenham’da düzenli forma bulamayan Pavlyuchenko, devre arasında İngiltere’den ayrılabileceğini açıkladı. Rusya’daki spor internet haberler sitesine konuşan yıldız isim, “Euro 2012’ye kadar düzenli oynamaki için değişiklik istiyorum” dedi. Tottenham’ın hocası Harry Redknapp da ocak ayında ünlü yıldız için gelecek teklifleri değerlendireceklerini doğrulamıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER