20 Nisan 2024 Cumartesi

Geri adım attılar

Dün verilen karara Beşiktaş ve Fenerbahçe’li taraftarların ortak tepki vermesi sonucunda kulüpler ve valilik gri adım attı.

İki kulüp yönetiminin de alınan kararı gözden geçirdiği ve İnönü Stadı’na Fenerbahçeli taraftarların alınacağı duyuruldu.

Konuyla ilgili olarak Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bu akşam Fiyapı İnönü Stadı’nda Fenerbahçe Spor Kulübü ile oynayacağımız Spor Toto Süper Lig müsabakası öncesi yapılmış olan İl Spor Güvenlik Kurulu Topantısı’nda tarafların Türk futbolunun içinde bulunduğu olağandışı durum nedeniyle duydukları kaygıdan kaynaklanan ve bu müsabakaya Fenerbahçeli taraftarların alınmaması yönünde iki kulüp temsilcilerinin yapmış olduğu ve İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından kabul edilmiş olan teklif, iki kulüp yönetimi tarafından tekrar gözden geçirilmiş, taraftarların camialarına yakışır olgunluk, sağduyu, barış ve sevgi dolu mesajları karşısında bu karardan vazgeçilerek Fenerbahçe taraftarlarının Fiyapı İnönü Stadı’na misafir seyirci olarak kabulüne karar verilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden bir açıklama yaparak, “İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamanın ardından bir değerlendirme yapan yönetim kurulumuz, taraftarlarımızın bu akşam Fiyapı İnönü Stadyumu’nda Beşiktaş’a karşı oynayacağımız Spor Toto Süper Lig mücadelesine gitmesi kararını almıştır. Kulübümüzün tamamen kontrolü dışında yaşanan sıkıntılardan ötürü taraftarlarımızın anlayışına sığınıyor, bu karmaşık ortamda BJK taraftarının da taraftarımıza yaptığı jesti de memnuniyetle karşıladığımızı bildiriyoruz.” denildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER