25 Nisan 2024 Perşembe

Kadıköy’den çıkış yok

Spor Toto Süper Lig 16. hafta kapanış maçında iki ezeli rakip karşı karşıya geldi.Mehmet Topuz’un 24.dakika da attığı golle yenilmezlik serisine devam eden Fenerbahçe,böylece lider Galatasaray ile puan farkının da açılmasına izin vermedi.

SELÇUK ÇOK SERT VURDU
Maçın ilk önemli gol tehlikesi Selçuk Şahin’le Fenerbahçe’den geldi. 16. dakikada Selçuk ceza alanı dışından çok sert bir şut çıkardı. Ancak Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin iki hamlede topun sahibi oldu.

VOLKAN MÜTHİŞ ÇIKARDI
Trabzonspor 19. dakikada Burak’la mutlak bir gol pozisyonu yakaladı. Gustavo Colman’ın kullandığı kornerde Burak çok iyi yükseldi. Boş pozisyonda altı pas içinden Kafa vuruşunu gerçekleştiren golcü oyuncunun şutunu Volkan güçlükle çıkardı.

MEHMET TOPUZ YAKLAŞTI
Dakikalar 23’ü gösterirken uzun aradan sonra formasına kavuşan Mehmet Topuz gole çok yaklaştı. Alex De Souza çok iyi bir ara pası gönerdi Mehmet Topuz’a. Müsait bir pozisyonda sağ çaprazda ceza alanı içerisinde topla buluşan oyuncunun sert şutunu Tolga kornere çeldi.

BU SEFER KAÇIRMADI: 1-0
Fenerbahçe’nin aradığı gol 24. dakikada henüz 1 dakika önce önemli bir fırsat yakalayan Mehmet Topuz’dan geldi. Alex’in kullandığı kornerde Mehmet Topuz ceza alanı içerisinde bomboş kaldı. İyi yükselerek net bir kafa vuruşu vuran Topuz, Fenerbahçe’yi 1-0 öne geçirdi.

MAÇTA TEMPO ÇOK YÜKSEK
İki ezeli rakibin mücadelesi beklendiği üzere yüksek tempoya ve bol atağa sahne oluyor. Trabzonspor beraberliği yakalayabilmek adına özellikle Burak Yılmaz’la rakip kaleye yüklenirken, Fenerbahçe ise 2. gol için var gücüyle bastırıyor.

İlk yarının kalan dakikalarında iki taraf da başka gol üretemeyince, Fenerbahçe soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ!
55. dakika Trabzonspor için çok talihsiz bir an oldu. Aykut Akgün orta alanda Gökhan’a yaptığı faul sonrası ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Trabzonspor bu karttan sonra yaklaşık 40 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

STOCH KARŞI KARŞIYA…
Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch 63. dakikada mutlak bir gol fırsatından faydalanamadı. Ceza alanının solundan kale alanına giren oyuncunun sol ayağıyla yaptığı vuruşu Tolga son anda kornere çeldi. Mutlak bir pozisyondu.

BURAK ŞANSSIZLIĞINI KIRAMIYOR
Son haftaların suskun golcüsü Burak Yılmaz, maçta yakaladığı ikinci önemli pozisyondan da faydalanamadı. Burak, ceza alanı dışı sağ çarprazından kaleyi denedi. Islak zeminden de hız alan topu Volkan son anda kornere çeldi.

CECH MÜTHİŞ VURDU
Dakikalar 67’yi gösterirken Trabzonspor’un beki Marek Cech muhteşem bir şutla kaleyi yokladı. Ceza alanı dışından mükemmel bir şut çıkaran yıldızın gönderdiği top yan direğe çarparak auta çıktı.

ALEX DEĞERLENDİREMEDİ
Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, 76. dakikada maç içindeki en çok gole yaklaştığı pozisyonu yakaladı. Altıpas içerisinde Stoch’un pasında top ayaklarının ucu ile dokunmak isteyen Brezilyalı’nın dokunuşu Tolga’da kaldı. Alex bu müsait pozisyondaki istediği vuruşu yapabilse farkın 2’ye çıkması işten bile değildi.

CRISTIAN İNANILMAZ KAÇIRDI!
Fenerbahçe özellikle rakibi 10 kişi kaldıktan sonra ikinci gol için var gücüyle rakip kaleye yükleniyor. Bunlardan en önemlilerinden birinde 80. dakikada Cristian Baroni kendi topuyla girdiği ceza alanı içerisinde kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Sağ ayağı ile yaptığı şut yandan auta çıktı. Mutlak bir gol pozisyonuydu.

OLMUYOR, OLMUYOR!
87. dakika Fenerbahçe için en net gol poizsyonlarından birinin yaşandığı anlardan oldu. Tolga Zengin önce Stoch’un mükemmel vuruşunu aynı güzellikte çıkardı. Devam eden pozisyonda Gökhan ceza alanı içerisinde Alex’i topla buluşturdu net bir pozisyon olmasına rağmen Tolga yine başarılıydı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılan ve 3 puanı alan takım Fenerbahçe oldu. Trabzonspor’un ise galibiyet hasreti bu maçta da sürdü.

YÖNETİM GELMEDİ!
Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor’da yönetim, karşılaşmayı izlemeye gelmedi.
Bordo-mavili yöneticiler, hafta içinde yaptıkları açıklamalar nedeniyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu’nun Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesine tepki olarak, ortak karar alarak Fenerbahçe maçını izlemediler.

Başkan Sadri Şener ile asbaşkan Nevzat Şakar’ın ”Seyirden yasaklı” olduğu Trabzonspor’da, yöneticilerin karşılaşmayı birlikte televizyondan izleyecekleri aktarıldı.

Öte yandan, Trabzonsporlu bazı yöneticiler, Fenerbahçe maçı öncesi bordo-mavili takımı stada kadar getirirlerken, buradan tekrar ayrıldılar.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Trabsonspor takımı, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Saracoğlu Stadı’na geniş güvenlik önlemleri altında getirildi.

Takımın kamp yaptığı otelden stada gelişi sırasında, kafileyi taşıyan otobüsün önünde ve arkasında çok sayıda polis aracı olması dikkat çekerken, ayrıca motosikletli polisler de otobüse eşlik etti

İKİ DEĞİŞİKLİK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbaçe karşısında, Gençlerbirliği maçının kadrosundan iki oyuncuyu değiştirdi.

Kırmızı kart cezası nedeniyle Zokora, Fenerbahçe maçında da forma giyemezken, teknik direktör Güneş, Gençlerbirliği maçında ilk 11’de şans verdiği Volkan Şen ile Henrique’yi Fenerbahçe karşısında yedeğe çekti. Güneş, bu iki oyuncunun yerine, sarı-kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği karşısında oynayamayan Burak Yılmaz ile Marek Cech’i ilk 11’de sahaya sürdü.

GİRAY YERİNİ ALDI
Trabzonspor’un Gençlerbirliği ile yaptığı maçta burnu kırılan Giray Kaçar, Fenerbahçe karşısında da takımdaki yerini aldı. Burnunda kırık olmasına rağmen Fenerbahçe maçının ilk 11’inde yer alan Giray’ın, korunma için kask da takmaması dikkat çekti.

SADRİ ŞENER VE TOLGA’YA KÜFÜR
Karşılaşma öncesi Fenerbahçe tribünlerinden Trabzonspor’a küfürlü tezsbahüratlarda bulunuldu. Sarı-lacivertli taraftarların, özellikle Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile kaleci Tolga Zengin’e küfürlü tepkilerde bulundular.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ