18 Nisan 2024 Perşembe

Şike basketbola da sıçradı

 Fenerbahçe yöneticisi Semih Özsoy’un, Galatasaray Cafe Crown ile oynanan play-off mücadelesinin hakemleriyle yaptığı telefon kayıtları iddianamenin eklerinde yer aldı.
 
 
 Beko Basketbol Ligi final serisi maçında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kulübün basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy arasında maçtan bir gün önce sık sık telefon görüşmelerinin yapıldığı tespit edildi.

 Bu görüşmelerin ardından Özsoy’un maçın hakemlerinden Recep Ankaralı’yı arayarak final serisinde 3-2 önde olduklarını ve yenildikleri maçlarda hakem hatalarının yapıldığını söylediği belirlendi.

“FENERBAHÇE MUTLAKA KAZANMALI”

 Semih Özsoy’un, hakem Recep Ankaralı’ya maçta Fenerbahçe lehine kararlar verilmesi yönünde imalı cümleler kurduğu ve telkinde bulunduğu soruşturma dosyasında yer aldı. Ankaralı’nın ise kararlarında adil olmak için elinden geleni yapacağını ve diğer hakemleri de bu konuda uyaracağını söylediği kaydedildi. İkili arasında geçen konuşmanın ardından Semih Özsoy, Başkan Aziz Yıldırım’ı arayarak hakemle yaptığı konuşmaları aktardı.

 İddianame eklerinde, “soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda, şüphelilerin bazı basketbol müsabakalarında da; müsabaka sonuçlarını etkilemeye yönelik girişimlerde bulundukları” belirtildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER