23 Nisan 2024 Salı

Shaqiri adım adım geliyor

Basel yönetimi, Galatasaray’a “Shaqiri için yeni teklifinizi bekliyoruz” diye mesaj yolladı. Cimbom da 8+2 milyon Euro’luk teklifini 10+3 milyon Euro’ya yükseltti. Transferde sona iyice yaklaşıldı!

G.Saray’da Xherdan Shaqiri transferinde dün sıcak bir gelişme yaşandı. Günlerdir yıldızın bonservisinde gerekli indirimin yapılabilmesi için İsviçre’nin Basel kulübüne “Pazarlık masasına oturalım” çağrısı yapan Sarı-Kırmızılılar’a, beklenen müjdeli yanıt sonunda geldi.

Daha önce birçok kez 20 yaşındaki genç oyuncuyu satmaya niyetli olmadıklarını açıklayan ve bu konuda taviz vermeye niyetli olmadıklarını söyleyen İsviçreli kulüp yöneticileri, dün İstanbul’a “Yeni teklifinizi bekliyoruz” mesajını iletti. Daha önce Shaqiri için 8 milyon Euro artı 2 milyon Euro da Şampiyolar Ligi’ne kalınması halinde bonus olarak ödemeyi taahhüt eden Cimbom, teklifini 10 milyon Euro artı 3 milyon Euro bonus önerisi ile birlikte toplam 13 milyon Euro’ya yükseltti.

Başkan Ünal Aysal’ın direkt olarak yönettiği transfer operasyonunu, kendisine bağlı özel bir menajer aracılığıyla idare ettiği ve dün gelen olumlu haberle Shaqiri umutlarının yeniden yeşerdiği bildirildi. 13 milyon Euro’luk teklif yaparak beklemeye geçen Aslan’da, umutsuz hava dağıldı, yerini heyecana bıraktı. Terim’in de bu gelişmeye sevindiği öğrenildi. Transferin her an bitebileceği ve Shaqiri’nin de gelmeyi çok istediği belirtildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ