18 Nisan 2024 Perşembe

Fener taraftarlarının bahaneleri

DHA’dan Ali Aksoyer’in haberine göre;
Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşması sonrası stad cevresinde çıkan olaylar sırasında gözaltına alınan ve Gasp Büro Amirliği’nde ifadeleri dün (14 Mayıs) akşam saatlerinde tamamlanan 48 fanatik taraftarın sabah Kadıköy Adliyesi’ne gönderilecekleri belirtildi.  

Gözaltındaki zanlıların büyük bölümünün ifadelerinde olaylara karışmadıklarını tesadüfen orada bulunduklarını söyledikleri öğrenildi.
Gözaltındaki bir Anadolu kulübünün amigoluğunu yapan zanlının poliste verdiği ifadesinde, “Bütün arkadaşlarım maçı seyretmeye gelecekti. Bu nedenle hepsini bir arada görüp davetiyelerini verdim.” dediği öğrenildi.
Stadyum dışında yakalanan bir başka taraftarın ise baba tarafından Amerikalı olduğunu söyleyerek “Ben tesadüfen oradan geçiyorumdum. Ben turist sayılırım. Hiç bir olaya karışmadım” dediği, gözaltına alındığı sırada elinde kırık sandalye bulunan bir başka taraftarın da “Herkesin sahaya girdiğini görünce ben de peşlerinden gittim. Amacım bir futbolcu bulup hatıra forma almaktı” diye ifade verdiği belirtildi.   
Gözaltındaki diğer zanlıların da olaylara karışmadıklarını olaylar sırasında gözaltına alındıklarını söyledikleri öğrenildi. 

Polis otolarına saldıranlar teşhis edildi Öte yandan gözaltına alınanlar arasında polis otolarını meşale ile tutuşturup ters çevirdikleri tespit edilen zanlılar bulunduğu, bu kişilerin görgü tanıkları tarafından da teşhis edildikleri belirtildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER