18 Nisan 2024 Perşembe

Ve Tayfur Havutçu gönderildi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman; Futbol Komitesi Üyesi Tamer Kıran ve Tayfur Havutçu ile yarın bir basın toplantısı düzenleyecek. Kulübün resmi internet sitesinden duyurulan ve saat 13.00’te başlayacak olan basın toplantısında, Teknik Direktör Tayfur Havutçu ile yolların ayrıldığı açıklanacak.

Havutçu’nun yakın çevresine, “Şık olmayan olaylar yaşandı. Ben yönetimin önünde engel olmayacağımı her platformda dile getirmiştim. Benimle konuşmadan önce hoca aramaya başlamaları beni üzdü. Başkanımıza ‘Üzerime düşen bir görev varsa yapmaya hazırım’ demiştim. Pazartesi günü yollarımız ayrılıyor” dediği öğrenildi. Genç teknik adamın teknik direktörlük dışında kendisine teklif edilen diğer sorumlulukları da kabul etmediği bildirildi.

2010-2011 sezonunda Bernd Schuster’in ayrılmasının ardından takımın başına geçen Tayfur Havutçu, futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında yaklaşık 5 ay tutuklu olarak yargılanmıştı. Cezaevinden tahliye edilmesinin ardından Futbol Takımı Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Havutçu, Süper Final öncesi Carlos Carvalhal’ın yerine yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturmuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER