27 Nisan 2024 Cumartesi

Ali Dürüst’ten transfer açıklaması

Galatasaray 2. Başkanı ve transfer komitesinin en yetkili ismi Ali Dürüst transfer politikalarının detaylarını paylaştı.

Geçtiğimiz sezon yaşanan aksaklıkların bu kez yaşanmayacağını belirten Dürüst, “Geçen sene zamanımız çok dardı. 1.5 ay kadar seçim süreci yaşadık, yoğun bir şekilde seçime hazırlandık. 14 Mayıs’ta seçildik ve transferler de dahil olmak üzere tüm çalışmalara o tarihte başladık.

Transfer aceleyle, oldu bittiyle yapılacak bir iş değildir. Görüşmeler çok önceden başlar, istediğiniz futbolcuyu mercek altına alır çalışmalarınızı ona göre yaparsınız. Hem oynadığımız futbol nedeniyle hem de şampiyonluğa ulaştığımız için mutluyum. Demek ki süremiz kısa bile olsa geçen sezon yine de isabetli transferler yapmışız. Bu sezon ise daha organize çalışıyoruz” dedi. “Az ama öz olacak” Sanılanın aksine sadece bonservisi elinde olan futbolcuların peşinde olmadıklarını da sözlerine ekleyen Dürüst,

“Geçen sene yeni bir takım kurduk. Bu kez az ama öz, Galatasaray’a katkı sağlayacak futbolcuları renklerimize katacağız. Nokta atışı ile öncelikle ihtiyacımız olan mevkileri kaliteli isimlerle takviye edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele ediyoruz. Daha iyi ve daha istikrarlı sonuçlar alan bir takım olacağız. Çok fazla futbolcuyla anlaşma yapmak zorunda olmadığımız için de yararı dokunacak futbolcuların bonservislerini ödememiz de fazla sorun olmayacak” diyerek taraftara kaliteli transferlerin yakında takıma monte edileceği müjdesini verdi.

Bu durum akıllara bir süredir gündemde olan Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Fernandes’in 12 milyon Euro’luk maliyeti için gerekli kaynağın hazırlandığı düşüncesini getirdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ