29 Mart 2024 Cuma

Berbatov ayrılmaya kararlı

Dimitar Berbatov ile Manchester United arasındaki bağlar kopmak üzere. İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Berbatov, yeni takım arayışına başlayacağını dile getirdi. Berbatov, Alex Ferguson’u da kendisine verdiği sözleri tutmamakla suçladı.

Manchester United’ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov, kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. 2008-09 sezonundan bu yana Kırmızı Şeytanlar’ın formasını giyen 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon takımda fazla şans bulamadığını belirterek, kariyeri açısından ayrılmanın daha doğru olacağını dile getirdi.

Geride bıraktığımız sezonda ligde sadece 12 karşılaşmada görev alan Berbatov, Menajer Alex Ferguson’un kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini söyledi.
 
The Sun gazetesine konuşan Berbatov; “En az 10 kez konuştuk. Bana kadroda her zaman yer olduğunu söyledi ancak ben hep kulübede bekleyen taraf oldum” dedi.

‘Sanırım artık Manchester United’daki kariyerimin sonuna geliyorum. Artık kendimi takımın önemli bir oyuncusu gibi hissetmiyorum’ ifadelerini kullanan Berbatov, bu muameleyi hak etmediğini savundu.
 
2010-2011 sezonunda attığı 20 golle Premier Lig’in en skorer oyuncusu olan Dimitar Berbatov ile Galatasaray ve Liverpool’un yanı sıra Lazio’nun da ilgilendiği öne sürülüyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER