29 Mart 2024 Cuma

Raul: “Katar’da çok mutluyum”

Al Sadd’ın tecrübeli golcüsü Raul, Katar Milli Takımı’nın 2014 Dünya Kupası’na katılacak güçte olduğunu söyledi.

Katar’ın Dünya Kupası şansı hakkında Doha Stadium Plus’a konuşan Raul, “Katar 2022’de ev sahipliği yapabilecek her özelliğe sahip. Kendilerinin de başarılı olabilmesi için önlerinde 10 yıllık bir süreç var. Liglerinin kalitesini artırabilirler. Katar umarım 2014 Dünya Kupası elemelerinde başarılı olur ve turnuvaya katılır. ” diye konuştu.

Katar’a çabuk alıştığını da sözlerine ekleyen Raul, “Burada genç oyunculara ve ASPIRE Akademisi’ne destek oluyorum. Bu gençler için çok güzel bir proje olacak. Katar’ı ve kültürünü sevdim. Karımla ve menajerimle konuştuktan sonra kendimi burada buldum.” sözlerini kullandı.

Kazanma arzusunun hâlâ devam ettiğini söyleyen tecrübeli golcü, “Katar’ın en büyük takımlarından birine geldim. Real Madrid ile birlikte kazanabilecek her başarıyı kazandım ama bu başarıya doydum anlamına gelmez. Burada takımımla birlikte şampiyonluklar kazanmak istiyorum.” dedi.

1994-2010 yılları arasında Real Madrid forması giyen Raul, 2010-2012 yılları arasında da Schalke’nin başarısı için ter dökmüştü.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER