19 Nisan 2024 Cuma

Olcay, Galatasaray’a geliyor

Galatasaray, Hamit Altıntop‘un ardından bir başka gurbetçi futbolcuyu da renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

FC Kaiserslautern’de forma giyen Olcay Şahan‘ın önümüzdeki hafta kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşemeye imza atacağı iddia ediliyor.

GALATASARAY’LA GÖRÜŞMELERİMİZ ÇOK OLUMLU, OLCAY GALATASARAY’DA OYNAMAK İSTİYOR

Olcay’ın ağabeyi olan ve temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Osman Şahan, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Olcay, Galatasaray’da oynamak istiyor. Galatasaray’la görüşmelerimiz son derece olumlu. Kendisine ismini vermek istemediğim bir büyük Türk kulübüyle, Kayserispor ve Bursaspor da talip oldu: Ama Olcay Galatasaray’a gitmek istedi” dedi.

KAISERSLAUTERN DE ARTIK TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Genç futbolcunun kulübüyle hâlen 3 yıllık anlaşması olduğunu hatırlatan Şahan, “FC Kaiserslautern, küme düştü; ancak Olcay’ın kulüple olan sözleşmesi 2. Lig’i de kapsıyor. Olcay’ın kesin kararı Türkiye’de oynamak, Galatasaray kendisini istiyor, o da Galatasaray’da oynamayı. Bu isteğini kulübüne bildirdi. Önce, Kaiserslautern bu istediği kabul etmedi; ancak Olcay’ın kararlı tavrı onların da olumlu bir noktaya gelmesini sağladı. Kulübün transfer işlerinden sorumlu yöneticisi Stephan Kuntz (Eski Beşiktaşlı futbolcu) önce Olcay’ın ayrılma isteğini kabul etmedi; ancak şu anda o da kardeşimin Galatasaray’a transferine sıcak bakıyor” diye konuştu.

HAFTAYA İMZALARA ATILABİLİR

Osman Şahan, “Eğer bir aksilik yaşanmazsa Olcay önümüzdeki hafta Galatasaray’a imza atabilir; ancak imzalar atılmadan kesin konuşmak da doğru değil. Kulüpler düzeyinde görüşmeler devam ediyor. Kesin olan tek şey, bizim Galatasaray’la olan görüşmemizin çok iyi olduğu, Olcay’ın Türkiye’de yaşamak ve Galatasaray’da futbol oynamak istemesidir” şeklinde konuştu.

ALMANYA’DA EN İYİ KANAT OYUNCUSU SEÇİLMİŞTİ

Alman kulübünün 25 yaşındaki futbolcunun satış bedeli olarak 1 buçuk milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Olcay Şahan, Bundesliga 2’de en iyi kanat oyuncusu seçilmiş, geçen sezon Bundesliga 1’de ise 27 maçta 11’de forma giymişti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER