25 Nisan 2024 Perşembe

Yıldırım Demirören kendini savunuyor

Eski Beşiktaş JK başkanı Yıldırım Demirören şimdiki başkan Fikret Orman‘a mali işleri işleyişiyle ilgili geniş çaplı bir rapor gönderdi.

Beşiktaş’a 20.04.2012’de tebliğ edilen ve UEFA Disiplin Müfettişi Fransız Jean-Samuel Lebua tarafından hazırlanan rapora cevaben şu savunma yapıldı:

Öncelikle geçen yıl ilk defa doldurulan UEFA’ya yönelik raporların hazırlanması sırasında bazı bilgi eksiklikleri ve hatalar oluşmuştur. Bu hatalar TFF ile görüşülerek UEFA tabloları hem 30.06.2011 tarihi itibariyle düzenlenen, hem de güncelleme yapılmış olmasına rağmen, disiplin komitesi ve UEFA Kulüp Finansal Kontrol Paneli’nin anılan raporlardaki düzeltmeleri dikkate almadığı, tarafımızdan 30.06.2011 tarihine ve 30.09.2011 tarihine yönelik düzenlenen ilk raporları dikkate alarak değerlendirme yaptığı anlaşılmaktadır. Bir hata söz konusudur, ancak UEFA Disiplin Kurulu’nun 500 bin Euro ceza vererek tekrarı halinde Avrupa kupalarından 2 yıl men edilme cezasına o gün UEFA Tahkim Kurulu’na giderek bir itiraz yapılabilseydi belki daha az hasarla kulüp sıyrılabilirdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ