23 Nisan 2024 Salı

Fernandes’i satmayacağız

Beşiktaş başkanı Fikret Orman transfer dedikodularına açıklık getirdi.

Q7 KABUL EDERSE KALIR
Fernandes’i kesin satmayacağım. Almeida’yı da tutmak istiyoruz. Ama ona da Quaresma’ya da “Kardeşim bizim durumumuz bu. Ödeyebileceğimiz bu. Kabul ediyorsan kal, etmiyorsan alacağını ödeyelim git” diyeceğiz.

SİMAO’YA KİM 3 MİLYON VERİR
Takımı ‘küçültmek’ diyorum insanlar galiba 10-15 kişilik bir takıma ineceğimizi sanıyor. Küçültmekten kastımız şu: Eskiden olmayan hayali paraları veriyorduk; şimdi Avrupa standartlarında makul ücretler gündeme gelecek. Dolce Vita bitti. Şu Simao’ya kim 3 milyon Euro verir? Kastettiğimiz bu.

GİDENLERİN YERİ DOLACAK
Satacağımız ya da elden çıkaracağımız oyuncu olsa da yerine adam almayacağız demiyoruz ki. Yerlerine gerekli isimleri de alırız.

BU CEZA BENİ ÇOK İNCİTTİ
Beşiktaş’ı UEFA Tahkim Kurulu karşısında bu şekilde görmek çok incitti beni. Beşiktaş oralarda olmamalıydı.

9 DOSYA KARŞIMIZA ÇIKTI
2010-11 sezonuyla ilgili 9 dosyadan yargılandık. Bir sezon içinde 9 isim. Ayrıca bir de “gerçeğe aykırı beyan” durumu var. 1 yıl men geldi. Ne diyebilirim ki?

DEMİRÖREN’E NEDEN SALLAYAYIM?
“Yıldırım Demirören’e neden sallamadın” diyenler oturduğu yerden ahkam kesenler. Demirören’i Beşiktaş başkanlığına ben seçmedim; TFF Başkanlığı’na da ben getirmedim. Sallasam ne değiştirecek ki. Bu kulübün siyasetle de TFF’yle de çok işi var.

BEŞİKTAŞ İYİ YOLA GİRECEK
Stadım yapım aşamasında. UEFA ile yeni bir ilişki aşamasındayım. Takımı yeniden düzenleyeceğiz; bir yandan mali disiplini sağlamakla uğraşıyorum. Beşiktaş iyi yola girecek. Bir daha böyle sıkıntılı bir süreç yaşamayacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ