20 Nisan 2024 Cumartesi

Fenerbahçe’de hedef Tino Costa

Fenerbahçe yönetiminin Dirk Kuyt’ın ardından şimdiki hedefi ise Tino Costa.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın orta sahayı güçlendirme adına verdiği transfer listesinin en başında yer alan yıldız futbolcu için kulübü Valencia ile görüşmeler hızlandırıldı. Bu hafta içerisinde Costa konusunda da somut adımlar atılması bekleniyor.

İki yönü de çok kuvvetli
Tino Costa oyunun hem savunma hem de hücum yönünü çok iyi oynayabiliyor. Bu yönüyle Fenerbahçe’de, Alex gibi bir ismi çok rahatlatacaktır. Ayrıca, geride bıraktığımız sezon çok fazla sakatlık sorunu da yaşamadı. Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi hedefine de uygun bir isim. Tek handikapı, sert oyun yapısı. Geçen sezon La Liga’da (İspanya 1. Ligi) 11 sarı 1 kırmızı kart gördü. Ancak, Emre’nin ayrılmasından sonra, takımın vazgeçilmez yıldız isimlerinden birisi olacaktır.

Duran toplarda da etkili
Arjantinli oyuncunun, en önemli özelliklerinden birisi de uzaktan çektiği sert ve isabetli şutlar. Ayrıca duran toplarda da inanılmaz bir kabiliyeti var. Bu özelliğiyle kapanan rakip savunmaları açabiliyor. Geçtiğimiz sezon, ligde 5 gol atarken 3 asist yaptı. Hatırlanacağı gibi Valencia’nın Bursaspor ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında da, karşılaşma golsüz eşitlikle sürerken uzaktan attığı golle takımını öne geçiren isimdi. Kısacası Costa, bu transfer gerçekleşirse Fenerbahçe formasıyla ile şov yapar.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER