26 Nisan 2024 Cuma

Galatasaray, Ozan ve Serdar’ı istiyor

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Serdar Aziz ve Ozan İpek‘i Galatasaray‘ın istediğini, ancak resmi bir teklifin henüz gelmediğini ifade etti. Nayman, Servet’i de Ertuğrul Sağlam’ın kadroda görmek istediğini belirtti.

Radyospor’a açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, “Hem yurt içinden hem de yurt dışından bir iki tane futbolcu transfer edebiliriz. Bize, Serdar Aziz ve Ozan İpek’le ilgili olarak gelen resmi ya da gayri resmi bir teklif yok; ama sanırım bu oyuncularımız Fatih hocamızın düşündüğü futbolcular arasında. Olmayacak bir şey değil. Şartlar çok iyi tesis edilirse, biz CAS’ı kazanamazsak belki bunlar gündeme gelebilir; ama şu anda yapılan bir görüşme ya da alınan-verilen bir teklif yok. Bu futbolcularımızın satış rakamları başkanımızın taktirindedir” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIZ SERVET ÇETİN’İ İSTİYOR”

Ferruh Nayman, Galatasaray’da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Servet Çetin için ise şunları söyledi: “Hocamız, Servet Çetin’i kadrosunda görmek istiyor. Şartlar olgunlaşırsa bir şeyler olabilir. Net bir şey yok. Sadece hocamız Servet’in transferini istediğini söyledi. Umarım olur.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ