16 Nisan 2024 Salı

Ses getirecek transferler yapılacak

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, Adnan Polat’ın beraatı, UEFA’dan gelecek karar ve transfer konularında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transferde görüşme yapılan isimleri belirtmesinin doğru olmadığını belirten Sarıgül, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Basında birçok isim geçiyor ancak benim isim zikretmem doğru olmaz. SPK’ya bağlı bir kurumuz. Büyük ses getirecek transferler yapacağız. Melo konusunda da görüşmeler devam ediyor. Ücret konusunda biraz esnek olursa, takımda kalmaya devam eder. Biliyorsunuz, bizim Türkiye’ye getirmediğimiz tek kupa Şampiyonlar Ligi kupası, şu anda her şey çok iyi, çok moralliyiz; kenetlendik. Transferlerimizi de bitirip, Galatasaray adını Şampiyonlar Ligi’ne altın harflerle yazdıracağımızın müjdesini veriyorum” dedi.

Adnan Polat hakkında verilen beraat kararına şaşırmadığını belirten Sarıgül, “Adnan Polat yönetiminde de görev aldım. Beklediğimiz bir karar çıktı. Galatasaray’ın kulüp olarak bu tip işler içinde olması mümkün değil. Sayın Polat o dönemde başkan yardımcısıdır. Büyük bir özveriyle çalıştı.  Sayın Polat, Galatasaray’da iç barışla ilgili olarak özellikle şunun altını çizdi. Galatasaray şampiyon oldu; şampiyonluğumuzu bileğimizin hakkıyla kazandık” diye konuştu.

Türk futbolunun cezalandırılacağına inanmadığını belirten Sarıgül, “Arda Turan’ın davetiyle bi ay önceki Avrupa Ligi finalini Romanya’da izledim. Orada Michel Platini’yle ufak bir görüşmem oldu. Gerekçeli kararı beklediklerini ve en geç Haziran sonuna kadar gerekli kararı vereceklerini söyledi. Etik Kurulu raporuna inceliyorlar. Ben ümit ediyorum ki 15-20 gün içerisinde UEFA ve FIFA gerekli kararı verip, artık Türk sporunun ve Türk sporcusunun önünü açacaktır, Ümitliyim” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER