28 Mart 2024 Perşembe

Hüsnü Özkara, Konya’nın başında

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor, teknik direktör Hüsnü Özkara ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Hüsnü Özkara, Alaaddin Caddesi’ndeki kulüp binasında 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
Başkan Şan, imzanın ardından yaptığı açıklamada, Konyaspor’da yeni bir dönemin başladığını belirtti.

Önümüzdeki sezonu Hüsnü Özkara ile geçireceklerini bildiren Şan, ”Kendileri Bank Asya’yı çok iyi tanıyan ve Konyaspor’a şampiyonluk yaşatmış bir teknik direktör. Yönetim kurulu toplandı ve Konyaspor için en doğru kararın Hüsnü Özkara ile sezona başlamak olduğuna karar verdi. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Tüm zorluklara rağmen güzel neticeler alacağımız bir anlaşma” diye konuştu.

Teknik Direktör Özkara ise Konya’nın kendisi için ayrıcalığı olan bir takım olduğunu söyledi.

”Yuvama geldiğim için mutluyum” diyen Özkara, ”Bunu her zaman söylüyorum ve herkes biliyor. Konya’da güzel günlerim oldu. Şampiyonluk yaşadım ve kurduğumuz takım şampiyon oldu. Bugün de Konyaspor’un başarısı için tertemiz bir sayfa açıp, bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takım, yönetim, taraftar ve basın gönül gönüle verip Konyaspor’un başarısı için çalışacağız. Konu Konyaspor ise gerisi teferruattır” ifadesini kullandı.

Hüsnü Özkara, 2002-2003 sezonunda Konyaspor’u şampiyon olarak Süper Lig’e çıkarmıştı. 2009-2010 sezonunda yeşil-beyazlı ekibin başına ikinci kez geçen Özkara, sezonun 20. haftasında istifa etmişti.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER