19 Nisan 2024 Cuma

Burak gelir Sercan gider

Lokomotiv Moskova ile anlaşamaması sebebiyle bu ekibe transferi suya düşen Burak Yılmaz, yeni sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, daha önce oyuncuyu Lokomotiv Moskova’ya sattığını ilan eden açıklamayı yapmıştı. Ancak gün içinde önce Moskova temsilcisi transferin henüz kesinlik kazanmadığını açıklamış, akşam saatlerinde de Burak Yılmaz’ın Rus ekibiyle anlaşamadığı ortaya çıkmıştı.

Burak, artık kendi geleceğini düşünmek durumunda olduğunu söyleyerek Galatasaray’ın teklifine de yeşil ışık yaktı ve sarı kırmızılılarla anlaşma sağladı.

Galatasaray, golcü oyuncunun sözleşmesindeki 5 milyon avroluk serbest kalma bedelinden faydalanarak Burak’ı kadrolarına kattılar. Cimbom’un gereken bedeli TFF’ye ödemesiyle birlikte Avusturya’da bulunan Burak’ın en geç iki gün içinde Galatasaray kampına katılması bekleniyor. Burak Yılmaz’la imzalanacak sözleşmenin ise 3+1 yıllık olması öngörülüyor.

Golcü oyuncu sezon bitiminde Twitter aracılığıyla Trabzonspor taraftarına ve yönetimine teşekkürlerini sunan bir mesaj yayımlamıştı.

Sercan Yıldırım Trabzon’a

Forvet hattında şimdiden Burak Yılmaz, Umut Bulut, Elmander, Necati Ateş, Milan Baros gibi oyunculara sahip olan Galatasaray Baros ve Sercan’ı gönderme planları yapıyor.

Baros’a Rus’lar talip, Sercan ise forvet sıkıntısı yaşayan Trabzon’a satılabilir. Trabzonspor’un Sercan transferini ağırdan aldığı transferin son günlerine kadar bekleyip fiyat düşürmeye çalıştığı iddia ediliyor.

 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER