20 Nisan 2024 Cumartesi

Bir çöküşün hikayesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eyüpspor, tecrübeli futbolcu Ersen Martin ile anlaştı.

Eyüpspor’dan yapılan açıklamada, Ersen Martin ile prensipte anlaşıldığı duyurulurken, 16 Temmuz Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Kariyerinde A Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını da giyen Ersen Martin, son olarak Gençlerbirliği’nde oynamıştı.   

Transferin gerçekleşmesi durumunda 33 yaşındaki forvet Ersen Martin, futbol kariyerinde ilk kez bir 2. Lig takımında forma giyecek.

Eyüpspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Habib Sever, Ersen Martin’in transferinde teknik direktör Murat Şahin’in çok etkili olduğunu ifade ederek, ”Levent Kartop ve Ersen Martin’in transferleri bizim için çok önemliydi. Tecrübeleri genç futbolcularımız için büyük avantaj olacak. Gerçekten ses getirecek bir kadro kuruyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. Bu yıl şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Ersen Martin ise, teknik direktör Murat Şahin ile uzun yıllar Süper Lig’de beraber oynadıklarını hatırlatarak, ”Onun Eyüpspor’a teknik direktör olması bu transferin gerçekleşmesine neden olmuştur. Başkanımız Şevket Sever benim transferimin gerçekleşmesinde çok özverili davranmıştır. Bana olan samimiyetin karşılığında yapılan transfer teklifine hiç tereddütsüz ‘evet’ dedim. Gerçekten başarıya hasret kalmış bir takıma geldim. Bu kulüpte herkesin tek bir hedefi var, o da Bank Asya 1. Lig’e çıkmak. Biz de bu beklentilere karşılık verebilmek için çok çalışıp, Eyüpspor’u şampiyon yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ