26 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş’ta Q7 dönemi bitmiştir

Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldız orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma‘ya kapıları tamamen kapattı.

Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Quaresma’nın yıllık ücretinde indirime gitmeyi kabul etmesinin bile kararlarını değiştirmeyeceğini belirtti.

Quaresma ve Ernst’in yeni sisteme uygun oyuncular olmadığını belirten Kavalcı, “Quaresma ya da Ernst ücretlerinde indirime gitmeyi kabul etseler de takımda kalmayacaklar. Beşiktaş’ta Quaresma dönemi artık bitti. Samet hocanın taktik anlayışında Quaresma ya da Ernst’e yer yok. Bu iki oyuncu için gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Taraftarın Quaresma’yı ne kadar sevdiğini biliyoruz. Ancak kulübün çıkarları için böyle kararlar almak zorundayız” dedi.

Holosko’nun indirim konusuna iyimser yaklaştığını belirten Kavalcı, “Holosko’yla resmi anlaşmayı yapmadık. Ancak imzaları yarın atmayı umuyoruz. Kendisi FEDA kampanyasına çok olumlu yaklaştı. Zaten hocanın da yeni sezondaki sistemine uygun bir futbolcu. 18 Temmuz’da başlayacak ikinci etap çalışmalarına katılacak. David Ospina ile her konuda anlaştık. Kulübünden yanıt bekliyoruz. Bize zorluk çıkaracaklarını zannetmiyorum” diye konuştu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ